Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon félek, kérlek nyugtassatok meg, nem tudom mitévő legyek?
Elkezdtem olvasgatni itt, hogy milyen is egy abortusz, láttam 1-2 képet, és nagyon felzaklatott. Sírtam, nagyon rosszul érzem magam. :(
Félek, hogy én is az lehetek. A barátommal szexeltünk és a gumi elejéből (gyűrűjénél) volt valami csúszós, átlátszó (talán fehéres) váladék. Nagyon félek, hogy az az ondó volt. Rettenetesen félek. A menzim 4 napja múlt el.
Már tettem fel korábban erről kérdést, de ez a téma, a tudat, h lehet terhes lehetek ez rettentően felzaklatott. Szerintetek van rá esélyem? Lehetséges, hogy belém folyt? Kérlek, ne szidjatok le, felelőtlenek voltunk, pedig védekeztünk rendesen, nem szakadt ki a gumi, csak az elejénél, mintha kifolyt volna valami.
Segítsetek!!! :(
Ha csak nem lötyög vki farkán a gumi, akkor nem folyhat ki mellette.
Az a te nedved volt, nem ondó.
De ha ennyire éretlen vagy még a szexre, és nem tudod vállalni a vele járó felelősséget, akkor ne szexelj és kész.
Rögtön kivette, amint végeztetek? Nem ment előbb össze?
Odaszorította a gumit a farka tövéhez, amikor kivette?
Ha így tett, akkor nem folyik ki a szájánál.
Ha ezekre vigyázott, akkor valószínűleg vagy a te nedved, vagy a gumi síkosítója volt az.
Kb. két hét múlva (az aktustól számítva) csinálhatsz tesztet, hogy megnyugodj.
72 óra már elmúlt... naptármódszer szerint szabad szerelem van, ezért sem akartam bevenni, meg azért sem, mert nagyon beteges lány vagyok, a ciklusom rendszertelen, fogamzásgátlót sem merek szedni a mellékhatások miatt. Féltem hogy a 72 órás tabi teljesen tönkretenne az elkövetkezendő pár hónapra, és az alatt az idő alatt ugyanúgy izgulhatok mint most, hogy teherbe estem-e. :/
Elélvezett, még 2-3x belém tette, utána húzta ki és 1-2 centire lecsúszott, ott a helyén volt csúszós nagyon.
Akkor simán lehetett az ondó.
Mást nem tehetsz, mint vársz és két hét múlva teszt.
De ne haragudj meg:
EZ NEM RENDES VÉDEKEZÉS!
Magömlés után tilos visszatenni. Egy fél másodpercre sem.
Így a legnagyobb az esélye, hogy kiszakad az óvszer, vagy ahogy a ti esetetekben: kifolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!