Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon félek, kérlek nyugtassatok meg, nem tudom mitévő legyek?
Elkezdtem olvasgatni itt, hogy milyen is egy abortusz, láttam 1-2 képet, és nagyon felzaklatott. Sírtam, nagyon rosszul érzem magam. :(
Félek, hogy én is az lehetek. A barátommal szexeltünk és a gumi elejéből (gyűrűjénél) volt valami csúszós, átlátszó (talán fehéres) váladék. Nagyon félek, hogy az az ondó volt. Rettenetesen félek. A menzim 4 napja múlt el.
Már tettem fel korábban erről kérdést, de ez a téma, a tudat, h lehet terhes lehetek ez rettentően felzaklatott. Szerintetek van rá esélyem? Lehetséges, hogy belém folyt? Kérlek, ne szidjatok le, felelőtlenek voltunk, pedig védekeztünk rendesen, nem szakadt ki a gumi, csak az elejénél, mintha kifolyt volna valami.
Segítsetek!!! :(
Tökéletes az óvszer. Ha az ember normálisan használja, tényleg megbízható.
Egyszerű: elélvezés után a párod szépen megfogja a pénisze tövét a gumival együtt és kihúzza. Nem tologatja még se 1 percig, se 5 percig.
Nem leszel terhes, ne parázzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!