Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klimicin és fogamzásgátló?! Bővebben lent, kérlek nyugtassatok meg
a nőgyógyász hiába vesz vért tőled foggátló felírása előtt, ő abból nemtudja megmondani, h neked hányingered lesz e a foggátlótól..:S
eddig nemhánytál a foggátlótól csak most, 4 hónap után??? ezígy elég érdekes azért...
én biztos vagyok benne hogy az antibiotikumtól hánytál, mivel én is ezt teszem jelen pillanatban és ezt nagyon sok embernél váltja ki
és ha a doki azt mondta nem csökkenti akkor nem is fogja
nekem is mondta hogy nem csökkenti a hatását és nem is csökkentette, betegtájékoztatóban is benne van
szerintem nem elsz semmi baj
én a helyedben tovább szedném a fogamzásgátlót, 3 hónap legkésőbb rááll a szervezeted és megszokja
az nem hiszem hogy okozhatott problémát 4 hónap után
ez a hülyeség terjed mindenhol a neten : de azt elküldi bevizsgálásra,és utánna ír fel gyógyszert ami az adott embernek a legmegfelelőbb.
nem, nincsen személyreszabott fogamzásgtáló. ezt vki kitalálta, vagy félrehallotta, és ezt terjeszti mostmár mindenki, pedig fogalmuk sincsen, hogy miért is vesz vért, ha vesz.
azért vesz vért, hogy megnézze a májadat, ugyanis a foggátló a májon halad át, és a májat veszélyezteti, és akinek rossz a mája annak kockázatos a foggátló. ezért vesz vért, hogy a máj értékeit megnézze, és azt, hogy van e vmi fertőzés, vagy gyulladás a szervezetedben.
ha nincsen semmi, és a májad is megfelelő, akkor felírja az éppen "divatos", vagy a számára "kedves" fogamzásgátlót.
ezt felejtsétek már el, hogy személyreszabott fogamzásgátló, a vérvételt nem rakja be egy gépbe, ami aztán kiadja xy foggátló nevét az adatokból, ne legyetek már ennyire....
azmég lehetséges, hogy elmondhatod az orvosodnak, hogy csúnya a bőröd, vagy erősek a menzesz görcseid, vagy esetleg nagyon sokáig tart, és akkor erre vannak különböző foggátlók, amik ebben segítenek. de a vérvételed értékeiből semmilyen foggátló neve nemfog kijönni, ezt mindenki felejtse el.
és a vérvétel azt sem adja ki, hogy lesz e majd mellrákod tőle a későbbiekben, és azt sem adja ki, hogy fog e a jövőben károkat okozni. egy vérvételből azsem derül ki, hogy te fogsz e hányni az adott foggátlótól.
ha úgygondolod h a foggátlótól hánysz, akkor ilyenkor vissza kell menni az orvoshoz, elmondani neki h hányingered van tőle, és ilyenkor az a szokás, hogy felír egy másikat, másik összetételűt, vagy egy gyengébbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!