Hasból szeretnék leadni?
Hasból szeretnék leadni egy kicsit, igy most elkezdek rá edzeni. Egyik barátnőm alufóliát csavart a hasa köré, hogy jobban izzadjon. Szerintetek ez jó módszer? kb 2-3 kg mennyi idő alatt tudok ledolgozni ugy ha nem igazán eszem se sokat, se semmi egészségtelent? Nem igazán arra van szükségem hogy izmos legyen, inkább hogy lapos.
Tudom hogy nincs helyi fogyás stb. és hogy minnen honnan fogyok de engem most a has érdeklene főleg az hogy máshonna is lemegy nem para:) Elég fiatal vagyok szóval remélem nem lesz túl sok idő.
-hasprés 3* 20-50
- felülés3*50
- váltott lábemelés 3*20-50
- felülés fordított derékkal.. 3*20-50
otthon elvégezhető torna gyakorlatok amik kimondottan hasizomra irányulnak. Rendszeres és kitartó használatával laposabb has lehet, de ahogy írtad nem lehet csak 1 helyről fogyni. Szóval ha a has kezd laposodni akkor másból is fogsz fogyni..
Tudod, hogy nincs helyi zsírégetés, de megkérdezed, hogy jó módszer-e az, ha a barátnőd alufóliát csavar a hasa köré. :)
Amúgy csókoltatom a barátnődet...
Tudod, hogy nincs helyi fogyás.. akkor mi a kérdés?
Akkor még sem tudod, ha a kérdésed komoly. Tudod mi történik akkor, ha csak haspréseket csinálsz?
Megsúgom: semmi. Azzal fogyni nem fogsz!!!
A zsírégetéshez az kell, hogy tartósan és minél hosszabb időn keresztül magas legyen a pulzusod. A haspréstől garantáltan nem lesz magas pulzusod. Ahhoz futni kell, vagy ha nagyon nem szeretnél futni, akkor mondjuk biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!