Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 15 kg-t fogyni 20...

Lehetséges 15 kg-t fogyni 20 nap alatt?!

Figyelt kérdés
Először is, tudom, h milyen egészségtelen, mihez vezet, stb...!!! Szal az ilyen tanácstól kíméljen mindenki, h "elájulsz", "visszahízod", "tönkre megy a szervezeted"!! Mindenféleképpen fogynom kell ennyit a 20 nap alatt..!! Olyanok tanácsát szeretném kérni, akiknek van tapasztalata ebben, vagy saját maga által, vagy ismerős által!! Úgy terveztem el, h reggelire eszek 1 db korpás kiflit, aztán a nap folyamán megiszok 3 liter citromos vizet, tornázok 3 órát ( hastánc, Norbi, meg ami belefér)és rengeteg gyümölcsöt eszek!! Véleményetek szerint lehet így 15 kg-t fogyni a 20 nap alatt?! Köszönöm a segítségeteket!:)
2009. aug. 11. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Lehet,de nem biztos,hogy jól jársz vele.Miért akarsz így fogyni?
2009. aug. 11. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Igen, lehet 15 kg-t fogyni 20 nap alatt. Tapasztalatom van benne, végignéztem. Az illető már nem él.

És ne írd azt, hogy tudod, milyen egészségtelen, mert ezek szerint halvány segédfogalmad sincs róla.

2009. aug. 11. 22:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul raktam fel a kérdést, am inkább az érdekelne, h mennyit lehet fogyni ezzel a módszerrel ami t leírtam! 20 nap alatt?!
2009. aug. 11. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
a harmadik napon már arra nem lesz elég energiád, hogy felkelj az ágyból, nem pedig a 3 óra tornázásra...
2009. aug. 11. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Nővérem minden félévben csinál háromhetes böjtöt. Csak mentesvíz, "ebédre" friss gyümölcsből csavart lé, vagy tea, de az is csak szárított gyümölcsből lehet, és hozzá egy kiskanál méz (a narancsléhez is), mert arra a vesédnek szüksége van, vagy vmi ilyesmi. Ebben az a "jó", hogy teljesen leáll az emésztésed, így megy ez 21 napig.

Amit szeretnék kihangsúlyozni: ennyi adat alapján, netes esszékből, magazinos cikkekből nem lehet erről rendesen tájékozódni. Ez már fajsúlyos móka, meg kell venni egy böjtkönyvet, és elolvasni, és _tényleg_ minden utasítást betartani, különben pikk-pakk kórházban végzed.

Tesóm már jópár éve csinálja, tisztítókúraként, kellemes mellékhatása, hogy fogy az ember rendesen. Ezalatt az idő alatt ugyanúgy dolgozik, jár edzésre stb. Neki bevált. Én ezt tudom javasolni, de tényleg csak nagyon elszántaknak, és tényleg csak megfelelő tájékozottséggal. Plusz az sem árthat, ha elmész a dokidhoz egy vizsgálatra, mert ezt csak teljesen egészségesen lehet végigcsinálni baj nélkül.

Légyszi ne pontozzatok le drága egészség bajnokai :D

2009. aug. 11. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Hány cm vagy és hány kilóból akarsz fogyni? Mert nem mindegy.

Több kilóból könnyebb sok kilót fogyni.

Gondolom iskolakezdésig akarsz lefogyni.

2009. aug. 11. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha 0.75 kg-ot akarsz fogyni egy nap, hanyagold a "rengeteg" gyümölcsöt, mert a "rengeteg" az "rengeteg" kalória.

Ha tényleg ezt akarod, akkor reggelire korpár kifli az még okés, 10-kor 100 g mennyiségű gyümölcs (NEM banán!), 12-kor megint 100 g gyümölcs, aztán 3-kor, és 6-kor is 100-100 g. Így kb. 300-400 kcal között lehetsz, én ezzel 0,3 kg-ot tudtam fogyni 1 nap alatt, de nem mozogtam.

IGYÁL ZÖLD TEÁT! Segít, hogy ne érezd magad teljesen szarul, amikor az izmaidat bontja le a szervezeted.

Igazából hacsak nem vagy 70-80 kg-nál több, nem tudsz 0,75 kg-ot fogyni per nap 20 napon át. Csak az első 5-7 napig tartható, aztán leáll az anyagcseréd, és onnantól kezdve 0 kalóriás napokkal sem tudsz 0,75 kg-t fogyni egy nap.

És ejnye-bejnye, volt rá 2 hónapod, miért most kell elkezdeni? ÉN mindenesetre szurkolok, hogy minél többet leadhass, légy erős!

2009. aug. 12. 00:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!:) Naon hasznos volt!:D Am 165 cm és 79 kg vagyok!!:( És igazad van, nem az utolsó hetekbe kellett volna elkezdenem, hanem volt rá 2 hónapom.. De sajnos ez már így alakult!! Azt szeretném kérdezni attól, aki írta, hogy a nővére csinált 3 hetes kúrát, h ez idő alatt mennyit sikerült neki fogynia?! Még1x köszönöm mindenki válaszát!:)
2009. aug. 12. 08:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a böjtöt.

Azt elfelejtettem, hogy első alkalommal persze ő sem 3hétig csinálta, hanem 7napig. Akkor 160/61-ről lement 53-ra vagy vmi ilyesmi. Tehát pontosan annyit fogyott, amennyi az ideális testsúlya kellett hogy legyen.

A többinél nem követtem nyomon, de neked is inkább ezt az 1heteset ajánlom, úgyis a következő hét az evés újrakezdéséről szól, ami szintén nem egyszerű.

De mégegyszer szépen kérlek, ha ezt választod, csak szakirodalommal tedd!!

2009. aug. 12. 10:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!:D Nagyon hasznos, és meg is próbálom!! És persze, segítséghez nyúlok!:D
2009. aug. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!