Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 hónap alatt át lehet formáln...

6 hónap alatt át lehet formálni a testet?

Figyelt kérdés

Megfelelő étkezéssel és rendszeres sporttal természetesen. Most nem taglalnám, hogy milyen diéta ( kemény életmódváltás inkább)és milyen mozgásforma ( aerob mozgások,spinning,callanetics,súlyzós edzések, összesen heti 4 alkalommal.Egyenlőre) ,mivel mindkettőhöz hozzáértő személy segítségét fogom kérni,de erre még nem kérdeztem rá.E mellett még testkezeléseket is igénybe fogok venni.De azt majd az első 10 kiló leadása után.

Kb.25 kilótól kell megszabadulnom, de nem a szétfolyós kategória vagyok, hanem a "masszív,feszesebb" típus. Ebből szerintem 7-8 kiló csak víz rajtam,de a lényegen nem szépít.

Nagyon erősen megcéloztam ezt a fél évet,munkám jelenleg nincs, így teljes erőbedobással mehetek a dolognak.

Kérdésem az,hogy reális-e a dolog, fél év alatt át lehet-e "alakítani" egy testet ?

28/L

2012. nov. 3. 02:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
egyébként Jennifer Nicole Lee EGYETLEN év alatt változott át(100 kilóról indulva )
2012. nov. 3. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
20l vagyok: azért lustultam el, mert kezdtem megelégedni az alakommal, sok volt a dicséret, belefértem a ruhákba, és mivel már nem jött rá ma sírógörcs, ha a tükörbe néztem, csökkent a szigor önmagammal szemben... úgy éreztem, elengedhetem magam, és ezt meg is tettem. persze mértékkel, de mondjuk heti 1 ilyen nap becsúszott, és már a heti 5 edzés is ritkult. de mostanság veszem rá magam a következő etapra, mert kezdem megszokni az alakom, és növekedtek az elvárások :P (60kg vagyok 169 cm-hez)
2012. nov. 4. 00:17
 13/13 A kérdező kommentje:

egyébként rám is hasonló okokból ugrottak fel a kilók, csak nekem évek alatt, így szinte észre sem vettem, annyira "lassan,de biztosan" történt az egész.egy 6 kiló plusz például sosem látszódott meg rajtam...de ez a 25 kiló már azért észrevehetőbb:))És így már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben,kényelmetlen,meg van még vagy ezer hátránya:(

Már nyáron elkezdtem volna az átalakulásomat,de a 60 fok miatt nem tudtam mozogni,és enni sem tudtam volna sokszor keveset, mert jobb esetben napi 2 szer ettem valamit szintén a meleg miatt..és mivel főzni sem főztem a meleg miatt, csak végszükség esetén,így miket ettem?...hát a készen megvásárolhatóakat..pizza, vagy rendeltem valami kaját,vagy csoki,süti,stb...szerintem a nyári időszak halál fogyókúra szempontjából...

most végre,hogy bejött a rossz idő, tudok enni is és mozogni járni is...

szerintem te is most lépj a témára :)

2012. nov. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!