Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 hónap alatt át lehet formáln...

6 hónap alatt át lehet formálni a testet?

Figyelt kérdés

Megfelelő étkezéssel és rendszeres sporttal természetesen. Most nem taglalnám, hogy milyen diéta ( kemény életmódváltás inkább)és milyen mozgásforma ( aerob mozgások,spinning,callanetics,súlyzós edzések, összesen heti 4 alkalommal.Egyenlőre) ,mivel mindkettőhöz hozzáértő személy segítségét fogom kérni,de erre még nem kérdeztem rá.E mellett még testkezeléseket is igénybe fogok venni.De azt majd az első 10 kiló leadása után.

Kb.25 kilótól kell megszabadulnom, de nem a szétfolyós kategória vagyok, hanem a "masszív,feszesebb" típus. Ebből szerintem 7-8 kiló csak víz rajtam,de a lényegen nem szépít.

Nagyon erősen megcéloztam ezt a fél évet,munkám jelenleg nincs, így teljes erőbedobással mehetek a dolognak.

Kérdésem az,hogy reális-e a dolog, fél év alatt át lehet-e "alakítani" egy testet ?

28/L

2012. nov. 3. 02:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
és ha nem, akkor bele se kezdesz? Csak mert az a válasz, hogy valamennyire mindenképpen, de hogy mennyire azt senki nem tudja megmondani
2012. nov. 3. 03:10
 2/13 A kérdező kommentje:
mindenképpen elkezdem, nem kérdés.Csak lesz egy esemény jövő májusban,és akkorra már úgymond eléggé "egybe kell lennem ".
2012. nov. 3. 03:30
 3/13 anonim ***** válasza:

hát jah.

ilyenkor a helyes kérdés az ez-

tervezed,hogy fogsz még 3 év múlva élni?

igen?

akkor ezt miért ne tehetnéd addigra egy szebb,izmosabb,jobban működő testben?

de ez ugyanúgy áll 20-30 évvel később is.

de persze a kérdésből lejön egyértelműen,hogy sz@rsz te ilyesmire,hogy sportérték,funkcionális működés,egészség.

csak a külső.

ha az inaktivitást váltod fel ilyen hirtelen,akkor sem ízületekkel,sem kitartással nem fogod bírni.

amúgy persze,hogy lehet 6 hónap alatt rengeteg változni,csak ez a semmiről mindent azonnal hozzáállás nekem nagyon fura,és nem tudom megérteni.

na.

de hogy valami jót is írjak.

jennifer nicole le is 28 évesen kezdte az edzést,közel 100 kilósan.

2-3 év alatt fittnesz modell világbajnok lett.

ráguglizhatsz.

az összevissza edzéstervezet helyett meg menj el crossfit edzésre.

abban benne van egyben az összes általad vázolt edzéstípus,és meg is hajtanak,mint a kutyát:).

2012. nov. 3. 03:33
 4/13 A kérdező kommentje:

nyilván nem akartam leírni az életemet,és kifejteni az elkövetkezendő 62 évemet,ebből kifolyólag NEM azt tervezem, hogy na most durr, majd fél év után,HA elértem a célomat, tárt karokkal bezúgok a tv elé és köpök mindenre.Életmódot váltok ( mint ahogy egyébként írtam is),ami hosszútávra szól,de megfogalmazódott bennem a kiírt kérdésem,amit már kifejtettem.Ez az esemény egy állomása lenne ennek a váltásnak, és szerettem volna tudni, mik az esélyek, pusztán kíváncsiságból.

de köszönöm,hogy hasznos választ is kaptam :)

jöhetnek még :)ki mit gondol...

2012. nov. 3. 03:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Átlehet:) bár szerintem 6 hónap alatt 25 kg-ot fogyni nehéz, egészségesen, de 10-15-öt biztosan lefogsz tudni adni:) de amúgy nem lehetetlen:) csak ne koplalással érd el, hanem sporttal:) Teljes erőbedobással semmi sem lehetetlen:) csak az egészséges dolgokra tényleg figyelj:) és az már fél siker:) amúgy szerintem ha az első 5-10 kg-ot leadod akkor utána olyan jól érzed magad, hogy a többi kilót észre se veszed hogy ledobod:) mert annyi pluszt ad, sokkal jobb közérzet,önbizalom, felüdülés az egész:) nagyon jó érzés:) és főleg ha fontos eseményhez kell ezt elérni akkor a 6. hónapban amikor majd az eseményem mondják hogy hűha, de jól néz ki valaki:) na az a legjobb:) Fél év alatt, lehet látványos eredményeket elérni:) szóval hajráá:)))
2012. nov. 3. 07:32
 6/13 A kérdező kommentje:

mi ( értsd : anyukám,akinek szépen meglett a 25 kiló 5 hónap alatt, barátnőm,akinek meglett a 20 kiló augusztustól-decemberig,és én,aki ugyan csak 1 hónapig csináltam akkor,de a havi 5 kiló nekem is megvolt)ésszel,egészségesen étkeztünk, a lényeg az volt,hogy le lett csökkentve a napi limit szénhidrátmennyiség.Tehát ettünk uyganúgy mindent,csak ki kellett számolni hogy a napi megengedett CH mennyiséget ne lépjük át.

Én a legrosszabb esettel számoltam..ha csak 4 kilót fogyok 1 hónapban ( nekem az is tökéletesen elég), az 6 honap alatt 24 kiló.. nekem amit írtál,5-10 kiló,egészséges étkezéssel 2 hónap alatt megvan, nem 6 hónap..az nagggyon sok :))) köszönöm a bíztatást ! :)

2012. nov. 3. 10:12
 7/13 A kérdező kommentje:
elfelejtettem mondani, hogy erre a csökkentett szénhidrátmennyiségre igaz volt a mi esetünkben(is), hogy NAGYON NEHEZEN lehet visszahízni,annyira hatásos...anyukám és barátnőm mai napig tartják magukat,bár ők már nem figyelnek annyira oda a mennyiségre.én azt a leadott öt kilót kitartó zabálással kb. másfél év alatt híztam vissza..de nem is akartam tartani magam,mert akkor olyan passzban voltam :másfél év alatt meg ha eszünk össze vissza,ki az aki nem hizza vissza azt az 5 kilót?...na mindegy, ez nem ide tartozik. a kérdés adott :)
2012. nov. 3. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát hat hónap alatt nem hiszem. Persze változás az lesz már, de ne célozz meg ilyet, mert akkor csak csalódsz.
2012. nov. 3. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:

ha nagyon odateszed magad, akkor igen. de csak akkor, ha tényleg tartod a diétát, és nyomod az edzéseket. nekem 15 kg feleslegem volt, és 3 hónap alatt jelentősen átalakult a testem heti 4-5 edzéssel és szigorú étrenddel. ha nem lustultam volna el, már bombanő lehetnék :P :D

20l

2012. nov. 3. 19:39
 10/13 A kérdező kommentje:
20/L, és miért lustultál el ? :))
2012. nov. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!