Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem felüléseket(140db)csinálni,de nemhogy fogyok,hanem hízom,pedig mindent ugyanúgy csinálok.Mi a baj?
2012. nov. 3. 01:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szar az egész. Helyi zsírégetés nincs. Attól, hogy hasadon lévő izmokat edzed, nem fog onnan égni a zsír. A fogyás 70%-ban az étrenden múlik. Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben vagy, a szénhidrátbeviteled alacsony, fehérjebeviteled aránylag magas. Zsírégetéshez aerob edzést kell csinálni legalább fél óráig, pl. futás. Pár nap után meg ne várj semmilyen fogyást. Egy hét alatt max. fél kiló ZSÍRT adhatsz le.
2012. nov. 3. 01:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Az oké,hogy nem fogyok,de miért hízom?
2012. nov. 3. 01:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert az étrended nem jó.
2012. nov. 3. 01:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amit felszedtél többlet súly nem zsír, hanem izom.
2012. nov. 3. 02:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig az étrendem jó volt,csak most nem jó?Legalább a súlyomat tudtam tartani.Most meg hat nap alatt 3kg-t híztam.Ez,hogy lehet?
2012. nov. 3. 02:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, biztos, hogy nem zsírban jött fel mind a 3 kg. Sok mindentől függ a súlyod. Például attól, hogy mennyi kaja van éppen a gyomrodban. Három kiló hízáshoz kb. 20000 plusz kalóriára van szükség.
2012. nov. 3. 02:41
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

nem írtál semmi olyasmit amitől fogynod kellett volna.

140 felülés cal igénye,az egy fél zsemle sincs.

magyarul nem egy nagy meló az emberi testnek,hogy sok energiájába kerüljön végrehajtani.

és mennyi ideig tart bakker?

5 perc kb?

nevetséges vagy.

2012. nov. 3. 03:40
 8/9 anonim válasza:

Ha nem változtattál étrendet, lehet több vizet tart vissza a szervezeted, az a plusz súly. Menszesz előtt szokott, vagy ha kevés folyadékot iszol, mert a szervezet spórol, visszatartja a folyadékot.

Ellenőrizheted: Bokád belső részén az ujjaddal jól megnyomod, ha a helye ott marad, akkor sok a folyadék visszatartás.

2012. nov. 3. 05:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem a 140db felülés megcsinálása legalább 15 perc.Tudom,hogy nagyon sok,de csak most kezdtem el.Ennyi izom nem lehet.A szervezetem mindig is visszatartotta a vizet.Hiába ittam csalán teát.
2012. nov. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!