Miért érzem így magam? Ronda vagyok?
Figyelt kérdés
16/L vagyok..most fogytam 15kilót
165centi magas és 68kiló vagyok.
Miért érzem még mindíg bálnának magam? Nem bírok a tükörbe nézni sem.Fiúk,tényleg annyira elviselhetetlenül kövér lennék? (Képet nem akarok rakni,nem tudom rávenni magam hogy lefotózzam magam.)
2012. nov. 3. 00:20
1/4 anonim válasza:
Pedig rávehetnéd magad, mert így nem tudjuk megmondani. Nem mindenki ugyan oda hízik, lehet valaki 68 kilóval karcsú, de kövér is.
2/4 anonim válasza:
így valóban nehéz megmondani, mindenkin máshogy oszlik el a súly. Amúgy szerintem inkább legyen egy lány ducibb mint kórosan vékony...
15/f
3/4 anonim válasza:
Még kicsit fogyhatsz, ha akarsz, szerintem.
(Abból indulok ki, hogy én is 165 cm vagyok, de persze ettől még lehet, hogy te ennyi kilóval is vékony vagy...)
4/4 anonim válasza:
Fotózd csak le magad és küldd el privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!