Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Undorítóan kövér vagyok....

Undorítóan kövér vagyok. Undorító a testem és ma még sokat is ettem! Ezzel tudom valamilyen szinten azért kompenzálni?

Figyelt kérdés

Nagyon kövér vagyok. 170 cm magas vagyok és 71 kg a súlyom ráadásul úgy, hogy 62 cm széles a combom! Szóval el tudjátok képzelni, hogy milyen mocskos rondán göbe dagadt lábam van. A legszélesebb körméretem meg 109 cm! Szóval debella vagyok sajnos, de már azon vagyok, hogy vissza fogyjak 18 kg-t minimum, de az se lenne baj ha lejjebb menne. Nekem a sovány alkat jön be és nem a telt nőies alak. Ettől a szótól még a belem is kifordul, ha rám mondják, hogy "jaj de szép helyes telt". Sajnálom, ilyen vagyok.

Most elhatároztam, hogy lefogyok és rajta leszek még akkor is ha belehalok, mert ebben a testben én nem tudok élni.

Tegnap és ma sajnos sokat ettem.

A mai napom ez volt, hogy reggel futottam 30 percet, utána csináltam pár felülést csak. Aztán dolgozni mentem, a munkám álló munka (vásárban vagyok eladó, állómunka 8 órán keresztül álltam, majd árut ki és bepakoltam) Majd napközben megettem 2400 kcal-t. Ebben minden sz.r benne volt. Most nem sorolom fel, mert vegyes volt.

Ha ma este 1 órát elmegyek futni, s utána meg (találkozok egy társasággal, akik 8 km-t szoktak még kocogni) és utána még lefutom ezt a 8km-t is, akkor valamilyen szinten tudom kompenzálni ezt a sok kcal-t amit bevittem?

Holnaptól napi 1000-re akarom csökkenteni, mert már nagyon gyűlölöm, hogy lelki okokból zabálok és hízok mint egy g.ci disznó. S már úgy nézek ki, mint amilyenek azok az emberek, akikre anno (amikor jól néztem ki) én néztem és gondoltam magamban, hogy "jaj szegények". S most meg én vagyok ilyen undorító testű, hányinger, egy ruha nem jön rám fel. Egyik S méretű régi jó göncöm még a térdemig se jön fel.

Hogyan lehet fogyni gyorsan? A lelki kényszer zabálást hogy lehet leküzdeni? Szeretethiányom is van amúgy elég erősen.

Bocs az összetett kérdésért.

2012. nov. 2. 20:05
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ismerōs az érzés, teljesen megértelek. Szívesen segítek szeretethiány jegelésében. Ha gondolod írj! :)
2013. aug. 10. 17:13
 12/16 megtelt válasza:
Érdekes, hogy 71 kilóval kövérnek érzed magad, de hajrá, ha fogyni akarsz. A kalóriák számolása nem nagyon segít inkább a mozgásra fektesd a hangsúlyt. Persze vehetsz vissza a kajából, de inkább a tésztafélék és az édességekből. Több gyümölcs és zöldséget fogyassz. A húsokból is inkább a fehér húst (hal, csirke) és kerüld a vörösöket( azaz a patás állatok húsát)
2013. okt. 26. 11:40
 13/16 anonim válasza:

Szia!

Sikerult lefogynod?

2014. nov. 15. 23:36
 14/16 anonim válasza:

8-as

Tervezed a közeljövőben úgy istenesen megfejelni valaki térdét?Ha igen,akkor az enyémet nyugodtan.S**gfej

2016. jún. 19. 02:10
 15/16 anonim válasza:
Régebben én is stersszből ettem,én úgy hagytam abba hogy átálltam egy másik dologra, ami szintén megnyugtatott, és segített elterelni a gondolataimat a napi problémákról. Ez nekem a zene volt, azóta csak bedugom a fülest és máris jobban érzem magam, de lehet neked például az edzés lesz vagy valamilyen sport, hobbi. Szerintem nem kell éheztetni magad nyugodtan egyél annyit, hogy ne legyél éhes,de ezek legyenek egészséges dolgok, például szárazhús és zöldségek, barna kenyér, és ne gyári sz.rokkal lakjál jól.Hapedig szeretet hiányod van, keress új ismerősöket, vagy vedd fel a régiekkel a kapcsolatot, ha közel laksz a családodhoz próbálj minél többet együtt lenni velük.
2019. dec. 23. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Sikerült lefogynod? :)
2021. máj. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!