Undorítóan kövér vagyok. Undorító a testem és ma még sokat is ettem! Ezzel tudom valamilyen szinten azért kompenzálni?
Nagyon kövér vagyok. 170 cm magas vagyok és 71 kg a súlyom ráadásul úgy, hogy 62 cm széles a combom! Szóval el tudjátok képzelni, hogy milyen mocskos rondán göbe dagadt lábam van. A legszélesebb körméretem meg 109 cm! Szóval debella vagyok sajnos, de már azon vagyok, hogy vissza fogyjak 18 kg-t minimum, de az se lenne baj ha lejjebb menne. Nekem a sovány alkat jön be és nem a telt nőies alak. Ettől a szótól még a belem is kifordul, ha rám mondják, hogy "jaj de szép helyes telt". Sajnálom, ilyen vagyok.
Most elhatároztam, hogy lefogyok és rajta leszek még akkor is ha belehalok, mert ebben a testben én nem tudok élni.
Tegnap és ma sajnos sokat ettem.
A mai napom ez volt, hogy reggel futottam 30 percet, utána csináltam pár felülést csak. Aztán dolgozni mentem, a munkám álló munka (vásárban vagyok eladó, állómunka 8 órán keresztül álltam, majd árut ki és bepakoltam) Majd napközben megettem 2400 kcal-t. Ebben minden sz.r benne volt. Most nem sorolom fel, mert vegyes volt.
Ha ma este 1 órát elmegyek futni, s utána meg (találkozok egy társasággal, akik 8 km-t szoktak még kocogni) és utána még lefutom ezt a 8km-t is, akkor valamilyen szinten tudom kompenzálni ezt a sok kcal-t amit bevittem?
Holnaptól napi 1000-re akarom csökkenteni, mert már nagyon gyűlölöm, hogy lelki okokból zabálok és hízok mint egy g.ci disznó. S már úgy nézek ki, mint amilyenek azok az emberek, akikre anno (amikor jól néztem ki) én néztem és gondoltam magamban, hogy "jaj szegények". S most meg én vagyok ilyen undorító testű, hányinger, egy ruha nem jön rám fel. Egyik S méretű régi jó göncöm még a térdemig se jön fel.
Hogyan lehet fogyni gyorsan? A lelki kényszer zabálást hogy lehet leküzdeni? Szeretethiányom is van amúgy elég erősen.
Bocs az összetett kérdésért.
8-as
Tervezed a közeljövőben úgy istenesen megfejelni valaki térdét?Ha igen,akkor az enyémet nyugodtan.S**gfej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!