Mért vagyok kövér mióta élek?
Figyelt kérdés
Nem eszek többet mint az átlag, és kb. annyit is mozgok mint az átlag mégis kisgyerek korom óta mindig is kövér vagyok!2012. okt. 28. 17:26
1/6 anonim válasza:
Nem vagy átlagos. Ennyi, és nem több. Vagy egyél kevesebbet, vagy mozogj többet. Vagy egyszerre mind a kettő.
2/6 anonim válasza:
lehet akár betegség, vagy hormonális probléma... pajzsmirigyeddel vagy mellékveséddel is lehet probléma... de az is lehet hogy csak az anyagcseréd lassú, számtalan oka lehet, vagy akár nincs is neki.. mennyi felesleges kilód van???
3/6 csempéző vizipisztoy válasza:
Semmi baj nincs veled. A kövérség minden esetben visszafordítható és a tünetei megszüntethetőek - akár született, akár szerzet anomália okozza - egy alapvető szabály betartásával: a testi szükséglet minimuma és a napi mozgás arányának megfelelő mennyiségű szénhidrát, fehérje és ásványi anyag fogyasztása.
A test beáll a megfelelő méretre. A nem és a kor függvényében.
Tapasztalat. Egész életemben kövér voltam. Nyáron megbetegedtem és ezzel a technikával fogytam le.
Már csak a nagy izomvesztésre kell ügyelni, arra a megoldás a sport, nekem a gyaloglás jött be, télen a torna.
4/6 anonim válasza:
Mert még nem vagy hajlandó változtatni, na, ezért vagy még mindig kövér.
5/6 hello xp válasza:
Kezgy el fogyókúrázni és sportolj sokat mert ha az ágyat nyómód attól csak hízni fogól
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Gének. Anyum és apum se nádszál vékony, én se leszek sose modellalkat. Tudom zavaró, hogy van, aki rengeteg egészségtelen sz*rt zabál és mégse hízik meg, mert olyan az alkata, de gondolj arra, hogy neki semmi motivációja nincs arra, hogy egészségesen étkezzen. Neked van, mert máshogy nem lehetsz vékony. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!