Segítség nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
164-165 cm vagyok 68kg nagyonsok? ://2012. okt. 25. 18:33
1/13 A kérdező kommentje:
De sokan mondják hogy ahhoz képest hogy dundi vagyok van alakom meg fenekem is
2012. okt. 25. 18:35
2/13 anonim válasza:
Nézz a tükörbe, és úgy válaszold meg a kérdésed. Két szám alapján senkiről nem lehet eldönteni (legfeljebb nagyon szélsőséges példáknál), jól néz-e ki.
3/13 anonim válasza:
Jay Cutler versenyszezonban 124 kg az ő 175 cm magasságához. Akkor ő egy dagadt disznó? Ahogy az első is írta, két szám kevés ehhez, kivéve, ha a testzsír százalékodat írod. Akkor egy szám is elég.
4/13 anonim válasza:
előzőnek igaza van, plussz még azt tudnám javasolni, hogy a testzsírszázalékodat is nézd meg, az is sokat elárul... lehet magas a súlyod, de a nagyja izom, viszont olyan is van, aki súly alapján vékony, mégis sok rajta a zsír, izom meg alig és kövérnek látszik meg szét van csúszva...
5/13 anonim válasza:
Biztos, hogy kövérnek érzed magad valamennyire, különben nem tetted volna fel a kérdést.
Én azt tanácsolom, hogy járj el futni és vegyél vissza a kajából meg a cukros piákból.
Nem hiszem, hogy neki fogsz állni bármilyen változásnak, mert akkor a kérdés kiírása helyett elmentél volna futni.
6/13 A kérdező kommentje:
igazatok van köszi a válaszokat
2012. okt. 25. 19:25
7/13 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok, és 67 kg.
Mivel voltam 80 fölött is, így a kérdésre válaszolva: Nem nagyon sok, csak egy picit. 60 körül szerintem jók lennénk:-)
8/13 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék ha 60 kg lennénk :))
2012. okt. 26. 12:51
9/13 anonim válasza:
BMI alapján épp a határon vagy, ez még nem túlsúly, de pl. a 69 kiló már annak számítana. Ezen kívbül tényleg jó lenne megméretni a testzsírszázalékodat is, mert ezzel együtt mutatná meg, hogy milyen állapotban vagy. Mindenesetre el kellene gondolkodnod azon, hogy milyen változtatásokra lenne szükség a szokásaidban, hogy elkezdj közelíteni a szerinted ideális súlyhoz :)
10/13 anonim válasza:
én 165 cm vagyok és 57-8 kg mégis van felesleg a fenekemen, combomon, csípőmön, egyszer meghíztam 61-2kg-ra és mindenki lekövérezett. tehát szerintem nem lehetsz valami vékony..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!