Makeurownhappiness kérdése:
18 éves lány vagyok,184cm magas. Szerintetek az 57 kg
ideális testtömeg?
hát.. szerintem kevés. Én 167 centi vagyok, és az 55 kilómmal is mindig megkapom, hogy milyen vékony vagyok, a BMI szerint is híznom kéne.. El nem tudom képzelni, hogy lenne mit lefaragni a hasadból és a combodból :O Vagy ha ez mégis így van, akkor nincs rajtad elég izom.
2012. nov. 2. 18:47
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!:) Igyekszem egészségesen étkezni, a sport az bicaj+tornázásnál nekem kimerül,szóval amiatt lehet nem ártana még izmosítani kicsit. A modellkedés szerintem nem nekem való,ahhoz tényleg vékonyabbnak kéne lennem:D
igazából ezt nem lehet így megmondani. az hogy vékony vagy az biztos, de hogy egészséges e még az mindenkinek más. pl én is 52 kg vagyok de úgy nézek ki mint egy 60 kgs.
esetleg paramétereket tudsz mondani? vagy a BMI-det mérted már le(nem netes kalkulátorral)?
2012. nov. 2. 19:12
szerintem tökéletes, nem kell többnek lenned. Én csak 181 vagyok és 62kg kb de fiú. Biztos szép vékony vagy:) a vékony lányok nekem jobban bejönnek :D csak hozzád sztem alacsony lennék:D
2012. nov. 2. 21:12
15/19 A kérdező kommentje:
még a BMI-met se tudom,netes alapján olyan 16.8 körül van,de én ezt hülyeségnek tartom...mert az alapján 70 kilósnak kéne lennem...ez meg a másik amugy, hogy túl magas vagyok, és nagyon zavaró sokszor
a lány aki nekem tetszik 170 centihez 48 kg :) úgyhogy te is olyan lehetsz mint ő:$
2012. nov. 2. 22:34
17/19 anonim válasza:
Szerintem az 57 kilo inkább illene egy 10 centivel alacsonyabb lányhoz. Személy szerint nem szeretem ha egy làny túl vékony.
Én fiú létemre 188 centimhez 66 kilot nyomok és szeretnék felszedni 10 kilot szóval nem értem mi okod lenne még fogyni :O Ha nem tetszik a hasad/combod csak iktass be rendszeres gyakorlatokat a problémás területek stimulálására és pár hét múlva látszani fog az eredmény.
2012. nov. 26. 18:41
nincsen helyi zsírégetés. Viszont ha megfelelő mennyiségű fehérjét viszel be akkor az izom megmarad szóval kevesebb kg nem leszel nagyon max az a pici zsír eltűnik :D
sztem akkor is tökre ideális érték az 57 neked:)
2012. nov. 26. 22:39
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó:éppen ez a probléma, hogy ott az az 1-2kg lehet csak 4-5másik után tűnne el.Éppen ezért gondolom úgy én is, hogy a mozgás+ a csökkentett szénhidrát,esszenciális zsírok és fehérjebevitel lesz a megoldás.Sajna a szénhidrátokkal van a legtöbb bajom,de mindent a cél érdekében ugyebár:):D
Kapcsolódó kérdések: