Miket zárjak ki mindenféleképpen az étrendemből a látványos fogyás érdekében?
Tudom jól, hogy sportolni is kellene, de sajnos nincs túl sok időm, mert egyetemista vagyok és csak heti egyszer tudok menni falat mászni.
Köszi a válaszokat. :)
elsőnek igaza van. annyit hozzátennék pontosítás kedvéért:
a liszthez ugye hozzátartoznak a péksütemények (kenyérfélék)
akkor a cukornál: üdítőket se igyál. sokan el sem tudják képzelni, mennyi kalóriát megisznak naponta.
az olajban kisütött dolgokat sem javaslom. az olaj nagyon hízlaló.
ha mindenképp sültkrumplit akarsz enni, akkor igazi kruplit pucolj, (mert a sütőben süthető fagyasztott tocsog az olajban) pár csepp olíva vagy akár sima olajat is csepegtess egy tepsibe és dobáld rá a hasábokat. keverd össze és sütőben süsd meg. kis rozmaringgal megszórva igen finom.
kerüld a sajtot.
és minden csomagolt kaját.
Péksütik:kakaós csiga, fánk, kuglóf bármilyen lisztes cukros dolog.
Üdítők: hihetetlen, hogy mennyi kalóriát meg tudsz vele spórolni. Csak és kizárólag víz, ásványvíz vagy tea pici mézzel.
Chipsek, csokik. Helyette inkább vegyél almát, banánt, vagy joghurtot, hogy ha rádjön az édesség evés.
Én mást mindent eszek persze mértékkel.
Egyetemista koromban volt a legtöbb időm mindenfélére.
Ha már most nincs időd sportolni, akkor sohasem lesz, akarat kérdése, arra van időd, ami fontos neked, nem kell a mellébeszélés.
Hehe, én sem sportolok. Nincs idő játszadozásra.. Taiji van!
Gabonák, tejtermékek felejtősek. Hús, zsír, zöldség az nagyon kell, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!