Ha kockáshasat akarok akkor mien étrendet használjak?
Szerintem csak az étrenddel van a baj.Reggelit és ebédet rendesen eszem ami van itthon és uzsonnát legtöbbször kihagyom.Este pedig zöldséget és gyümölcsöt eszek.De az a baj hogy éhesebb vagyok és hát valamikor mértéknél kicsivel többet eszem.
csak a hasamon akarom a kicsi zsírt leégetni.
Segítsetek.adjatok tippet.
Köszi
F/18
Kockahas két dologtól lesz: kidolgozott hasizom és minimális fedettség rajta (zsír).
Hasizom: én kétféle gyakorlatot szoktam:
* hasprés (nem felülés, a derekad nem válik el a talajtól, csak fekve "összegörnyedsz", lényeg h érezd a feszülést),
* illetve lábemelés előre
DE.
Teljes testet kell edzeni, nincs olyan h én csak hasazok, nem lesz harmonikus, egészséges fizikumod tőle.
Zsír probléma:
NINCS lokális zsírégetés, nincs olyan h csak a hasamról fogok fogyni,
diéta van.
(Direkt nem fogyókúrát írtam)
Remélem nem gondolod komolyan azt sem, hogy este 6tól reggel 7ig nincs szüksége a szervezetednek energia bevitelére.
Általános szabály:
* magas fehérjetartalmú ételeket válassz (szárnyas, hal, sovány túró és sajt, tojás,...)
* alacsony szénhidrátbevitellel (azt is jófélékből, rizs, zabpehely, zöldségfélék a rost miatt, krumpli...)
* jóféle zsírok bevitele (ami "szilárd zsír" pl margarin nem jó, ha szereted az olajos magvakat az tuti, de pl a tojás se rossz)
* szemét kajákat kerüld! Ez a legfontosabb.
(fehér kenyér, sima tészta, cukros szarok, tej, hagyományos zsíros kaják, gyorsétterem...)
Fontos, hogy rendszeresen táplálkozz, ellenkező esetben a szervezeted felkészül a "vészhelyzetre", az éhezésre és raktározni fog --> zsír!
Ne várj két hét alatt látványos eredményt, kitartást a munkához!
Utolsó köszi a kommentet.Amúgy mindent erősítek nem szeretnék aránytalan lenni.
Melyik a legmagasabb fehérje tartalmú étel?
Rozs kenyeret szabad este enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!