Ha kockáshasat akarok akkor mien étrendet használjak?
Szerintem csak az étrenddel van a baj.Reggelit és ebédet rendesen eszem ami van itthon és uzsonnát legtöbbször kihagyom.Este pedig zöldséget és gyümölcsöt eszek.De az a baj hogy éhesebb vagyok és hát valamikor mértéknél kicsivel többet eszem.
csak a hasamon akarom a kicsi zsírt leégetni.
Segítsetek.adjatok tippet.
Köszi
F/18
MOZGÁS!!! attól, hogy nem eszel, még nem lesz kockás a hasad, max nem lesz rajta annyi zsír. egyél csak nyugodtan, és közben járjál futni, úszni, gyúrni, biciklizni vagy mittudomén.
17/L
Köszi:)
de este maradok a gyümölcsöknél,zöldségeknél:)
hát este pedig nem egészséges gyümölcsöt enni!!! 6ig lehet, max zöldséget ehetsz még este 6-7 után
De amúgy sztem csinálj sok hasprést (tudod amikor nem ülsz fel teljesen) ne felülést mert az nem jó a gerincnek meg emellett mozogj sokat ne csak a hasadra gyúrj mert az nem elég.
Kockasajt, káposztás kocka:)
Este már ne egyél, a hasizom kialakításához pedig vannak speciális gyakorlatok. A mozgás a lényeg.
hát de ezt mégis hogy gondoltátok h este 6után semmit??
Egy fejlődésben lévő 18 éves igenis ehet 8ig is simán
rágcsálj el vmi zöldséget vagy vmi olyat ami nem hízlal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!