Csak én félek nagyon az ünnepektől?
5. hónapja diétázok. 18 kg-tól szabadultam meg, extra súlyból. Rettegek az ünnepek miatt, karácsony szilveszter. Az a rengeteg étel... istenem... Így is sokszor elcsábulok, mi lesz velem akkor??? :S
Van aki már túl esett ilyen nagy mizérián és túlvészelte? HOgyan?
Én az ünnepek alatt mindig inkább fogyok, egyszerüen oda kell figyelni.
Attól, hogy elötted van több mázsa kaja, NEKED még nem kell egy tányérnyinál többet enni.
Én már nagyon várom :)
Ha ésszel fogyókúrázol, akkor simán belefér egy tányér sült és egy kis édesség. Egy hét alatt amúgy sem lehet elhízni. :)
Én nem csinálok "ünnepi menüt" az ünnepekre sem. Nem kell hatféle sütemény, meg 2 fazék töltött káposzta (illetve azt is lehet diétásan) meg háromféle zsíros sült. Így nem kell rettegnem.
Vendégségben meg elfogadok 1 kis szelet sütit egy pohár ásványvízzel, és köszönöm, elég.
Én is félek...:S
12 kilót fogytam 4 hónap alatt és most meg jönnek majd a finomabbnál finomabb kaják..
awhhh....
azt se tudom mit csináljak
Tavaly is felmentem 73-ra karácsony után
Most 57 vagyok
Köszönöm a válaszokat!
Akarok bízni magamban, remélem kibírom.. majd mozgok sokat, és fogok magamon. De nagyon nehéz lesz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!