Szerintetek egy olcsóbb fitness gép is megállja a helyét? Használtat nem szeretnék venni, mert félek, hogy átvernek, a gépnek lesz vmi "rejtett hibája", annyi pénzem viszont nincs, hogy csúcskategóriás gépet vásároljak.
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 22:28
1/11 A kérdező kommentje:
Elliptikus trénerre gondoltam egyébként.
A jellemzői: 8 kg-os a lendkereke, 100 kg-os teherbírású, mágneses, 8 ellenállási fokozattal rendelkezik, a kijelzőjén időt, gyorsaságot, pulzust, kcal-t, távolságot mutat.
2012. szept. 23. 22:34
2/11 A kérdező kommentje:
*nem gyorsaságot, hanem sebességet
2012. szept. 23. 22:36
3/11 nagylzs válasza:
Nem tudom mennyi az annyi. De ha mágnesfékes akkor nem lehet annyira rossz.
4/11 A kérdező kommentje:
Kb. 200 euró.
Köszi a választ!
2012. szept. 23. 23:13
5/11 anonim válasza:
Nem rossz bár 100kg kicsit kevés ha erősíteni szeretnél, ha meg fogyni akkor inkább az étrendre költs és fuss mellette.
6/11 A kérdező kommentje:
Mért kevés?
Én "csak" 75 kilós vagyok.
Igen, fogyni szeretnék.
2012. szept. 24. 00:17
7/11 anonim válasza:
75 kilóval simán edzhetnél rendesen is,és nem mellesleg olcsóbban,komolyabb beruházás nélkül.
kocogás,ugrókötél,burpee.
ezek elég jól égetik a kalóriát.
egy ugrókötél meg megvan egy ezresből.
8/11 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom, köszi a választ.
Meg van az oka annak, hogy mért akarok fitness gépet vásárolni...
2012. szept. 24. 05:09
9/11 A kérdező kommentje:
És ha valaki megtenné, hogy válasszal kedveskedik nekem, kérem, hogy az EREDETI kérdésekre szorítkozzon, nem kell a kiselőadás.
2012. szept. 24. 05:18
10/11 anonim válasza:
Biztos jó lesz!
Én vettem a tv shopból egy Ab Rocket Twistert, és nagyon szeretem!
Pedig erre is azt mondták, hogy nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!