Ettől befog pánikolni a szervezetem?
Figyelt kérdés
Holnap kezdeném a fogyókúrámat, ami 850 kcal-ás lenne. Ma sokat vittem be: 1800 kalóriát, ami sajnos sok szénhidrátból állt. Nem vagyok valami vastag, csak egy olyan 5 kilót le szeretnék adni. Azzal hogy holnap 1000 kalóriával kevesebbet viszek be, attól raktározni fog? Vagy úgy csináljam, hogy holnap 500-al kevesebbet az 1300 és következő nap pedig 850et. Már csináltam 700-600 kalóriás fogyókúrát és az is bevállt. És az lenne még a kérdésem hogy a kettő példa közül melyik lenne a biztosabb.2012. okt. 30. 19:54
1/4 anonim válasza:
Le fog allni az anyagcsered ha csak 700-800 kcal-at vinnel be naponta.Nem is egeszsges es amikor lefogynal valoszinuleg vissza allnal a regi etrendedhez es visszahiznal vagy anorexiaba esnel.Biztos elkezdene raktarozni a szervezeted.
3/4 anonim válasza:
Számold ki, max 500-al kevesebb kalóriát vigyél be mint a testsúly megőrzéséhez írt mennyiség. És kezdj el SPORTOLNI egyszerűbb mint a koplalás
Am remélem nem ilyen kakaóscsigákból meg műzliből fog állni a 800 kalóriád ha nem hallgatsz rám. Sok fehérje zöldség gyümölcs és kevés minőségi szénhidrát semmi cukor és zsír
4/4 anonim válasza:
1200 kcal alá nem tanácsos menni. Inkább az ételek minőségén változtass, esetleg nem kéne sok CH-t enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!