Jesszus, mi van velem? Hogy fért belém ennyi? Inkább ne tornázzak? Tapasztalok hogy ilyenkor most mit csináljak?
reggeli 3 db abonett 2szelet light mozzarella sajt 2db főtt tojás, 2db alma
tízórai 15dkg orda sajt, 4db abonett 6szelet sonka, kígyóubokra
ebéd kb 4-5evkanál krumplileves, 3-4evkanál zöldbabfőzelék pörkölttel (kis adag mindkettőből)
uzsi 25dkg félzsíros túró fahéjas-citromleves reszelt almával átforgatva (3db alma)
tudom hogy ez rengetek de esténként mindig tornázok mostmár 1.5 órát és egyszerűen reggelre annyira éhes leszek hogy van amikor már 5kor felébredek és alig bírom ki a reggeeleig(fél8-8között) pl ma is már úgy mentem ki a konyhába enni hogy nekiestem a konyhaasztalnak és tisztára homályos volt minden meg halucináltam mert annyira éhes voltam a gyomrom rettentően fájt már (sajnos én olyan vagyok hoyg nagyon nehezen viselem az éhséget tényleg fizikailag is rosszul vagyok, nem tudok figyelni és kb olyan mintha azonnal el ájulnék
ez mitől van de ha nem nem sportolok esténként akkor nem is vagyok éhes 5felé simán kibírom reggelig
Ez hol sok? Mindenki megőrült?
Hogy lehet valamiből 4-5 evőkanállal enni?
Megáll az ész ezen az oldalon, komolyan...
Étkezz normálisan és akkor nem fogsz ájuldozni az éhségtől.
Ez neked rengeteg kaja? Nem tudom hány éves vagy, de 1.5 órás torna mellett ez elég kevés az emberi szervezet számára.
3-4 evőkanál főzelék?! Vicc az egész komolyan... :))))
Szerintem csak azért írta, hogy mindenki nyugtatgassa, hogy milyen keveset evett igazából.
Tele van beteg kiscsajokkal ez az oldal...
6 fél után nem szoktam már enni, mert 9felé sportolok és előtte már nem jó
a vacsorám 2sz csirkemellsonka volt 2db almával és egy fehérjeshakkel
köszönöm a válaszokat
ez nem sok!
3 db abonett = 3*16 = 48 kcal
2 főtt tojás = 140 kcal
2 db alma (mérettől függ) kb 80-100 kcal
light mozarella => nem ismerem még nem ettem de max 100 kcal
---
orda sajt az milyen? zsírszegény? szerintem olyan 200-250 kcal lehetett
abonett: 4*16 = 64
sonka: 110 kcal
kígyóubi: 5 kcal
---
4-5 ek krumplileves: csak a lé volt? vagy krumpli is volt benne? max. 70 kcal az egész
zöldbabfőzelék: max 70-90 kcal az egész
---
túró: 250 kcal
fahéj, citromlé 1 kcal sincs meg
3 db alma => kb 100-120 kcal
2 db alma - mérettől függ, kb. 80 kcal
fehérjeshake -> tej zsírosságától és fehérjeportól függ szerintem 80-130 kcal lehet
csirkemellsonkák => 35-40 kcal kb.
---
ez így saccperkábé 1560 kcalra jött ki nekem, összeadva.
Persze függ az almák méretétől stb. Lehet kevesebb is.
Ha tornázol akkor alapvetően több energiára lesz szükséged tehát megnő az alapanyagcseréd. Hidd el ez nem sok, ha nem tornáznál azt mondanám ez közelít a súlytartó étrendhez de mivel tornázol akár napi 2000 kcal is lehet a szükségleted és ahhoz képest megvan a - 500 kcal deficit. Szóval ez számodra fogyis étrend. Egy olyan embernek aki pl ül egész nap munka miatt aztán hazamegy busszal és megint tv-zik, ül otthon annak súlytartó étrend lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!