Hogyan tornázzak, ha az állóképességem egyenlő a nullával, de fogynom kellene?
159 centi vagyok, és 64 kiló, szóval le kell adnom pár kilót.
Hamar feladom a tornát, kifulladok, szóval jó lenne egy-két tanács, hogy hogyan növeljem a napi mennyiséget.
Ha tudtok ajánlani tornavideókat, azt megköszönném, mert futni nem igazán szeretek, plusz általában reggel fél 5kor megyek el itthonról, és fél 5 előtt nem is érek haza, sötétben pedig nem szaladgálnék, ha lehet.
ahhoz , hogy lefogyjál nem muszály még futnod-sportolnod sem,
ha ezt te egyiket sem akarod,akkor úgy is lelehet fogyni ,ha csak simán keveset eszel ezután,
de tényleg keveset,és leolvad rólad is a felesleg,
Nem kellene fogynod.
Bár a sport sosem árt. Keress olyat, amit szeretsz. Ha falra mászol RRéka fogtömést lazító hangjától (mint én) akkor nem fogsz tudni hosszú távon rá tornázni. Olyat csinálj, amit élvezel. Én imádom a konditermi súlyzós edzéseket. Lehet, hogy te biciklizni szeretsz (ha kipróbálod) vagy nézz körül van-e a közeledben aerobic, zumba, vagy spinning... esetleg uszoda, és azt világítják is, úszni lehet akkor is, ha kint sötét van.
Köszi a válaszokat!
Sajnos tényleg kellene fogynom, ugyanis elég nagy hasam és combjaim vannak. :(
tornavideo.hu
nekem ez vált be. ingyenes edzéstervet is lehet kérni, eléggé változatos a dolog!:) ráadásul van az oldalon pár tipp és táplálkozási tanács is, szóval szerintem nézegesd meg, aztán meglátod, hogy tetszik-e:)
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés: mikor jobb tornázni? Reggel, vagy inkább estefelé? Evés előtt vagy után, és mennyi idővel?
Bocsi a hülye kérdésekért, de sajnos sose tornáztam komolyabban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!