Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tornázzak, ha az...

Hogyan tornázzak, ha az állóképességem egyenlő a nullával, de fogynom kellene?

Figyelt kérdés

159 centi vagyok, és 64 kiló, szóval le kell adnom pár kilót.

Hamar feladom a tornát, kifulladok, szóval jó lenne egy-két tanács, hogy hogyan növeljem a napi mennyiséget.

Ha tudtok ajánlani tornavideókat, azt megköszönném, mert futni nem igazán szeretek, plusz általában reggel fél 5kor megyek el itthonról, és fél 5 előtt nem is érek haza, sötétben pedig nem szaladgálnék, ha lehet.

2012. okt. 30. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

ahhoz , hogy lefogyjál nem muszály még futnod-sportolnod sem,

ha ezt te egyiket sem akarod,akkor úgy is lelehet fogyni ,ha csak simán keveset eszel ezután,

de tényleg keveset,és leolvad rólad is a felesleg,

2012. okt. 30. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem kellene fogynod.

Bár a sport sosem árt. Keress olyat, amit szeretsz. Ha falra mászol RRéka fogtömést lazító hangjától (mint én) akkor nem fogsz tudni hosszú távon rá tornázni. Olyat csinálj, amit élvezel. Én imádom a konditermi súlyzós edzéseket. Lehet, hogy te biciklizni szeretsz (ha kipróbálod) vagy nézz körül van-e a közeledben aerobic, zumba, vagy spinning... esetleg uszoda, és azt világítják is, úszni lehet akkor is, ha kint sötét van.

2012. okt. 30. 09:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos tényleg kellene fogynom, ugyanis elég nagy hasam és combjaim vannak. :(

2012. okt. 30. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én bevált módszerem az edzések naplózása és a Fegyencedzés. Mindig felírom hogy mikor mennyit tornázok és akkor adva van hogy ha eddig 30 felülést tudtam megcsinálni akkor most 35-öt próbálok meg. A Fegyencedzés pedig azért jó mert az alap gyakorlatokat (fekvőtámasz,guggolás,húzódzkodás,lábemelés stb.) lépcsőzetesen tanítja meg,például a hagyományos fekvőtámasz az kb. az 5. vagy 6. szint így az előzőekkel fokozatosan hozzászoktatod magad a terheléshez.
2012. okt. 30. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

tornavideo.hu

nekem ez vált be. ingyenes edzéstervet is lehet kérni, eléggé változatos a dolog!:) ráadásul van az oldalon pár tipp és táplálkozási tanács is, szóval szerintem nézegesd meg, aztán meglátod, hogy tetszik-e:)

2012. okt. 30. 13:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még egy kérdés: mikor jobb tornázni? Reggel, vagy inkább estefelé? Evés előtt vagy után, és mennyi idővel?

Bocsi a hülye kérdésekért, de sajnos sose tornáztam komolyabban..

2012. okt. 31. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Étkezéstől minél távolabb, ha lehet reggeli előtt (akkor vagy legtávolabb az előző étkezéstől) de ha erre nincs mód, akkor vacsora előtt, ha az uzsonnától eltelt már legalább 4 óra.
2012. okt. 31. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2012. nov. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!