Ilyen alakkal (kép) mennyi idő múlva tapasztalok változást, ha elkezdem Rubint Réka - Add önmagad DVD-it?
170 cm vagyok, 72 kg és 19 éves.
Karomról, hasamról, fenekemről és combomról szeretnék fogyni. Mellette teljes kiőrlésű kenyér/korpovit/puffasztott rizs csak magában reggelire, vacsira. Naponta 1x meleg étel (nem válogatok, ami van itthon, azt eszek 1 tányérral). 6 után nem eszek.
A nasit gyümölcsökkel helyettesítem.
És persze a fent említett megmozgatós dvd-k.
Jól gondolkodok? Javítsatok ki, ha valamiben tévedtem!
Nagyon szép alakod van!!!De tényleg! Ha lefogysz bomba lesz.Nekem is ilyen volt én 173 magas vagyok 78ról indultam most 55 vagyok,napi 1200 kalóriát ettem,minőségi kajából!Fogyás szempontjából aerob mozgás a legeslegjobb.Én heti 5x csinálok egy órát.Ha érdekel,írj privátot leírom neked az étrendemet!
14/Lány
Nem akarok koplalni annyira, csak az édességeket akarom elhagyni, meg nem habzsolni semmiből sem.
Ma 8 perc Insanity után kidőltem, az túl erős nekem. :\
Olyan 6-7 kilótól szeretnék megszabadulni. Januártól márciusig lementem 75-ről 68-ra édesség megvonással és nagyon keveset ettem. De most visszaszaladt 4 kiló, mert májustól kezdve nem nagyon figyeltem oda magamra.
Végre jó alakot akarok, és a táplálkozásra is odafigyelni ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!