96 kilósan még nem szabad a Rubint Réka tornát csináljam igaz? És mit csináljak, hogy a bőröm ne nyúljon meg? Feszesítőkrémem jövőhéten már meglessz! Többi lent.
1. Félni bőven van okod, hatezerszer elmondjuk, hogy heti fél kg a normális fogyás, te meg kettőt fogytál. Igen, lógni fog a bőröd. De nem kell félned, úgyis hamar visszahízol, és akkor nem fog lógni, és már csak a csíkokkal lesz bajod...
2. Lehet tornázni, csak ne ugrálj.
én 0-ra levinném a szénhidrát beviteled (az enyémet is, csak az már megtörtént), gabonákat tejeket elhagynám a fenébe. eleget mérgezted magad ilyenekkel.
mehet a hús, zöldség, olajos mag, bogyó gyümölcs..
edzeni meg elvből sem RR meg duci tréning, mert bármi más is van olyan jó mint ezek, ha meg jóra törekszem akkor jóga, taichi edzés. ezek mozgások, ezeknek van értelme!
A gabonákból csak a finomítottakat szabad elhagyni! A tejterméket pedig nem szabad elhagyni, mert a zsír helyett az izmaidat fogod leadni, pedig Neked a zsírod alatt nem kevés izom van, valamivel cipeled azt a többlet súlyt!
Sajnos tapasztalatból beszélek, az első alkalommal én is elhagytam a tejtermékeket, s szörnyű állapotba kerültem!
Sára, az update-tel sikerült fogyni, ez világos.
Az, hogy a szójával, gluténnel telenyomott termékek vannak olyan veszélyesek, mint a sima hagyományos liszt, vagy a cukor azt gondolom most rossz, de legalábbis meglepő olvasni.
Pedig én pont ezért vagyok az update (reményeim szerint legnagyobb) ellenzője.
az emberek millió éven át nem ettek tejterméket. milliárt tejérzékeny ember nem eszik tejterméket, és nincs semmi bajuk (természetesen).
na ilyen az, amikor egy update-os elkezd tanácsokat osztani, egyszerűen semmi tény nincs mögötte! és az ilyen tanácsok veszélyesek! a tejfogyasztás kockázatos, az elhagyása csökkenti több betegség kockázatát.
miért csak a finomított gabonákat lehet elhagyni? a teljes őrlésű gabonák ugyan úgy megemelik a vércukorszintet, terhelik a hasnyálmirigyet. a rostjai rontják a tápanyag felszívódást.
a glutén mérgezi a testünket, ahogy a lektinek is. ez van, nem én teremtettem az emberi testet, ebből kell gazdálkodni..
a tej nem méreg? :D
nem, a borjúnak biztos nem.
milyen fehérjére van szükséged? arra a pár grammra 100 ml-enként? hagyjuk már, elhanyagolható mennyiség, annak is egy része káros. immunológiailag aktív, növekedési hormon hatású...
a tejet nem ivók miért nem betegek?? ha szükségünk van a tejre? nincsenek hiánybetegségeik, ez valami magyar tejpropaganda, semmi alapja nincs ezeknek a mendemondáknak. keleten az emberek meg sem bírják emészteni a tejet, itthon is az emberek ~20%-a laktóz érzékeny, nyilván nem nagyon esznek tejet. keleten egészségesnek sem tartják, persze hogy nem esznek (vannak kivételek, ebbe nem kell belekötni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!