96 kilósan még nem szabad a Rubint Réka tornát csináljam igaz? És mit csináljak, hogy a bőröm ne nyúljon meg? Feszesítőkrémem jövőhéten már meglessz! Többi lent.
kedves vagy, és köszönöm. szintén szép napot kívánok.
én csak egy harcművész vagyok.
viszont elolvasom azokat a kutatásokat, amiket Szendi is ajánl, és elég meglepőek a hagyományos dietetikusok számára.. bizony, nem minden úgy van, ahogy az iskolában anno tanították. sőt, nem is úgy ahogy ma tanítják, tudom mert a corvinus egyetem ÉTK-ját van szerencsém még látogatni..
kedves hozzászólók!elég gyerekesek vagytok korotok ellenére!mondom én ezt 18 évesen
bocsi az offért
Te jó ég!!! Ilyen emberek járnak a Corvinusra? Sajnálom szegény csoporttársaidat, amennyi időt itt eltöltesz, abból látszik mennyi emberi kapcsolatod lehet a való életben, a fórumokon kívül.
A kérdezőnek: Rubint Réka tornáit nyugodtan csinálhatod, 1-2 olyan gyakorlat van csak ami ugrálós, azt maximum kihagyod. Ha veszel magadnak lábsúlyt (van már 0,5 kg-s is), akkor még jobb eredményt érhetsz el vele.
az a mégjobb, amikor a 18 éves kiscsikó, és a névtelen "betelefonáló" oltogat.
majd ha érdemben tudtok a témához szólni, talán akkor tessék. addig mocskolódni, gyűlölködni fölösleges..
a 18 éves még érjen pár évet, örüljön a felvételijének, és éppen ideje lejönnie edzésre, tanuljon valami hasznosat is, mert úgy tűnik eddig sok minden hiányzik..
Kedves kérdező, bevallom, nem olvastam el az összes kommentet. Amikor megláttam, hogy nem a kérdésedre válaszolnak, hanem a tejet, update-t és egymást szidják, tudtam, hogy fölösleges.
Én a kérdésedre válaszolok.
Rubint Réka tornája egy próbát megér. Hogy bírod-e, azt majd meglátod. Mindenképpen megéri viszont kiegészíteni más mozgásformákkal is, pl. úszással, pilates-szel, biciklizéssel, zumbával, bármivel, ami tetszik.
A bőröd állapota nagyon sok mindentől függ. Sokat számít a genetika, hogy alapból mennyire rugalmas a bőröd. Fontos sok vizet inni, vitaminokban dús ételeket enni. A bőrfeszesítő krém nagyon jó választás, ne sajnálj belőle sokat használni.
Ami a bőrödnek mindenképpen jót tesz, az a mozgás.
Ha szépen fokozatosan fogsz fogyni, akkor a bőrödnek is lesz ideje visszahúzódni, regenerálódni. A narancsbőr eltűnik, a striák sajnos nem, viszont összehúzódnak, kihalványulnak és csak nagyon vékony bőrszű csíkok maradnak belőlük. Ha ez megnyugtat, Rékának is vannak striák a csípőjén :)
ha már rékás tornát csinálna, ugyan annyi idő alatt hatékonyabb edzést is végezhetne.
ugyan úgy fitness edzést, akkor legyen Zuzanne edzés (bodyrock)
vagy taichi, vagy jóga, ezeknek a mozgáson túl is van értelmük.
vagy pilates, callanetics, ezek is gyógytornák, jóga alappal, erősítésnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!