Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 96 kilósan még nem szabad a...

96 kilósan még nem szabad a Rubint Réka tornát csináljam igaz? És mit csináljak, hogy a bőröm ne nyúljon meg? Feszesítőkrémem jövőhéten már meglessz! Többi lent.

Figyelt kérdés
Norbi duci tréningezem,szobabicózom és el szeretném kezdeni a hasprést is,ja és helyesen táplálkozok,már leadtam 8 kilót kb 4 hét alatt :) A bőr megereszkedésétől félek,pl a hasamon,mert az eléggé nagy,vannak striák/narancsbőrök is rajta! Kérlek csak azok írjanak akik rendesen válaszolnak :) Köszi :) 18/L
2012. aug. 8. 22:41
1 2 3
 11/28 Harangozó Sára ***** válasza:
Én nem Neked kezdtem válaszolni, de ha valótlanságot írsz, azt nem tudom szó nélkül hagyni.
2012. aug. 9. 09:10
 12/28 Szoondiii ***** válasza:
0%

persze hogy bizonyított, ez egódhoz kötöd, hogy az update jó..

a glutén hatására kialakuló betegségek nem 10 év alatt ölnek, 40-50-60 éves korára megy tönkre az ember teste. akkor már késő lesz. nem minden tejet ivó ember lesz röktön cukorbeteg, és hal meg egyik napról a másikra. szerencsére.

de a rák, a cukorbetegség, az autoimmun és keringési betegségek tarolnak, és ezeket egyértelműen kötni tudják a glutén, ch és tej fogyasztásához.

2012. aug. 9. 09:12
 13/28 Harangozó Sára ***** válasza:
Szóval Te az ősember diétára esküszöl! Én viszont nem!
2012. aug. 9. 09:12
 14/28 Szoondiii ***** válasza:
0%

nem, Te írsz valótlanságot. egyelőre cáfolgatni próbálom, amiket állítasz. kereshetem a tanulmányokat, megvannak neten csak nem gondoltam, hogy egy táplálkozáshoz nem értő update-ssel kellene erről vitáznom..

sose foglalkoztál táplálkozással, nem hallottál a glutén, a tej káros hatásairól. én ezekkel foglalkozom, ha nem gyilkolótechnikát vagy tai-chi egészségmegőrzést végzem, akkor táplálkozásról tanulok, informálódom. Te nyilván dolgozol, mást napi 8-12 órában, kényelmes az update fogyasztása, de nincs vita érved ebben a témában. és ez nem a Te hibád, nem is kell érvelned.

2012. aug. 9. 09:14
 15/28 Szoondiii ***** válasza:
0%
az ősember nem diétázott, ez egy értelmetlen mondat volt.
 16/28 Harangozó Sára ***** válasza:
Az összes nagyszülőm tejtemékeken (házi) élt. Mindegyik 90 fölött halt meg balesetben!
 17/28 Harangozó Sára ***** válasza:
Erre mit tudsz mondani! Egyébként amit leírtál, azt napjainkban ősember diétának emlegetik! Más néven paleó diétának.Az ilyen diétára esküdők mindig támadják az update módszert. Nem Te Vagy az első, akivel vitázok erről!
2012. aug. 9. 09:18
 18/28 Harangozó Sára ***** válasza:
Amúgy semmi közöd hozzá, de 3 gyermeket nevelek, a legkisebbel pont itthon vagyok gyeden.
2012. aug. 9. 09:19
 19/28 Szoondiii ***** válasza:
0%

most hadd fejezzem ki gratulációmat a génjeidnek.

ettől még a Földön élő lakosság statisztikailag rosszul tolerálja a glutén, tej fogyasztást. azért, mert Ti aranyvérű tejbírók vagytok, és nem lesztek rákosak a tejtől (apropó, nagyszüleid idejében még alacsonyabb volt sok más rizikó faktor) - mindenki egye nyugodtan ezt? mások között meg magasabb több betegség előfordulása, tejivás esetén. esetleg őket kéne figyelembe venni, nem a Szuperembereket.

2012. aug. 9. 09:19
 20/28 Szoondiii ***** válasza:

én csak néhány éve foglalkozom az Updatetel, biztos nagyobb rutinod van bevédeni.

azokra a tanulmányokra, amelyek a glutén bélfal és szerv károsító hatásaival foglalkoznak viszont, nem tudom mit szoktak az update-esek reagálni.

a megemelt glutén fogyasztás hülyeség, a szója is. egyszerűen nem lehet megindokolni, hogy az miért jó. hogy miért rossz, azt azzal a glutén hatásait vizsgáló tanulmányok, kutatások törődnek.

2012. aug. 9. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!