96 kilósan még nem szabad a Rubint Réka tornát csináljam igaz? És mit csináljak, hogy a bőröm ne nyúljon meg? Feszesítőkrémem jövőhéten már meglessz! Többi lent.
persze hogy bizonyított, ez egódhoz kötöd, hogy az update jó..
a glutén hatására kialakuló betegségek nem 10 év alatt ölnek, 40-50-60 éves korára megy tönkre az ember teste. akkor már késő lesz. nem minden tejet ivó ember lesz röktön cukorbeteg, és hal meg egyik napról a másikra. szerencsére.
de a rák, a cukorbetegség, az autoimmun és keringési betegségek tarolnak, és ezeket egyértelműen kötni tudják a glutén, ch és tej fogyasztásához.
nem, Te írsz valótlanságot. egyelőre cáfolgatni próbálom, amiket állítasz. kereshetem a tanulmányokat, megvannak neten csak nem gondoltam, hogy egy táplálkozáshoz nem értő update-ssel kellene erről vitáznom..
sose foglalkoztál táplálkozással, nem hallottál a glutén, a tej káros hatásairól. én ezekkel foglalkozom, ha nem gyilkolótechnikát vagy tai-chi egészségmegőrzést végzem, akkor táplálkozásról tanulok, informálódom. Te nyilván dolgozol, mást napi 8-12 órában, kényelmes az update fogyasztása, de nincs vita érved ebben a témában. és ez nem a Te hibád, nem is kell érvelned.
most hadd fejezzem ki gratulációmat a génjeidnek.
ettől még a Földön élő lakosság statisztikailag rosszul tolerálja a glutén, tej fogyasztást. azért, mert Ti aranyvérű tejbírók vagytok, és nem lesztek rákosak a tejtől (apropó, nagyszüleid idejében még alacsonyabb volt sok más rizikó faktor) - mindenki egye nyugodtan ezt? mások között meg magasabb több betegség előfordulása, tejivás esetén. esetleg őket kéne figyelembe venni, nem a Szuperembereket.
én csak néhány éve foglalkozom az Updatetel, biztos nagyobb rutinod van bevédeni.
azokra a tanulmányokra, amelyek a glutén bélfal és szerv károsító hatásaival foglalkoznak viszont, nem tudom mit szoktak az update-esek reagálni.
a megemelt glutén fogyasztás hülyeség, a szója is. egyszerűen nem lehet megindokolni, hogy az miért jó. hogy miért rossz, azt azzal a glutén hatásait vizsgáló tanulmányok, kutatások törődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!