Akinek van gyomorgyűrűje?
Üdv érdekelne olyanok válasza akinek van gyomorgyűrűje.
olvastam hogy szénsavas dolgokat nem lehet inni meg ilyenek , de ezeket addig nem lehet inni amíg be van szűkítve a gyűrű vagy addig nem lehet inni amíg bent van a gyűrű?
és az ahol fecskendeznek be ilyen cuccot amivel feltöltik vagy leeresztik a gyűrűt az nagyon látszik érezhető helyen van?
kérem csak olyanok válaszoljanak akiknek van erről tapasztalatuk
Én is gondolkodtam rajta, és emiatt utánaolvastam.
Nem csak szénsavast nem ihatsz, nem is ehetsz rengeteg dolgot: élesztős cuccokat pl, kenyér ugrott rögtön.
Így én inkább magamtól életmódot váltottam, a gyomorgyűrű nagyon nagy szívás...
Van az indexen is fórum erről:
Olvasd el mit szenvednek, ha szilárdat esznek hánynak, a nyelőcsövük kitágul.
Nem lebeszélni akarlak, de OLVASS UTÁNA mielőtt belevágsz.
Mik a leggyakoribb tiltott, veszélyes ételek, melyek sűrűbben okoznak elakadást?
Ilyenek pl. a kenyér, a húsfélék, a durvább, hosszabb rostú ill. keményebb héjú gyümölcsök (barack, narancs, grapefruit, szőlő, stb.), a keményebb jellegű vagy szívósabb héjú zöldségek (uborka, paradicsom, paprika), továbbá a rizs, a babfélék, az élesztővel készült tésztafélék (a rágás során gombóccá összeállva szinte dugót képeznek a nyelőcsőben), a palacsinta, stb. A falat idő előtti lenyelésének az is lehet az oka, hogy a nyelési reflex sokszor előbb jelentkezik, minthogy kellően megrágná az ember a falatot. Fontos, hogy a keményebb héjú gyümölcsöket a gyűrű mellett csak meghámozva szabad fogyasztani (pl. alma, körte, barack). A szénsavas italok pedig teljes mértékben és szigorúan tiltottak, mivel a gyomorba kerülve azok térfogata a hő hatására megnő és feszítik a gyomor gyűrű alatti részét. Mivel a gyűrű mellett a levegő nehezebben tud feljönni, a feszülés hányingert, hányást okozhat, ami a gyűrű nem megfelelő működéséhez és szövődményekhez vezethet.
Forrás:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de én napi 4-5x étkezéssel 1600 Kcal diétát tartok, heti 2x járok konditerembe és heti 4x tekerek itthon szobabiciklin 40 percet. Nem eszem semmi cukrot vagy lisztet, helyette teljes kiőrlésűt és zabot. Sok húst, zöldséget, kevés barna rizst, krumplit (főzve persze). És fogyok, pedig én attól is hízok ha más eszik. Nem könnyű, de ezerszer inkább ez mint egy műtét, és utána annyi korlátozás és szenvedés, amit már biztosan nem bírnék.
Gondolkodj még rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!