Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIért látom magamat kövérnek?

MIért látom magamat kövérnek?

Figyelt kérdés

17/L

Nagyon sokat fogytam látzsólag. És izmos lett a hasam. DE kb.1 éve nagyon kövérnek látom magam. 170cm és 55kg vagyok. Azt mondják, hogy 47kg sem nézek ki mégis aaniyra kövérnek érzem magam. Egy kicsit összeér a combom, de onnan nem akar lemenni a zsír. Mellben:92cm derékben:65cm és csípőben92cm vagyok. Amikro ézem magam a tükörben furának látom magam, mert a hasam lapos, de olyan dgadtnak néz ki. Mondom a combjaim kissé összeérnek. A szüleim etetni akarnak, hogy egy kicsit még hízzak, de nem akarok enni mert már így is kövérnek érzem magam. Az osztáyltársaim azt mondják rám hogy anorexiás és bulémiás vagyok. Én nem tartom magam vékonynak.

2012. okt. 27. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
amúgy mennyi az a nagyon alacsony?
2012. okt. 28. 20:01
 12/12 A kérdező kommentje:

A testtömeg indexem: 19,5

A testzsírszázalékom: 19,9

Ez sok? Bármelyik is?

2012. okt. 29. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!