158 cm vagyok és 44 kg az kövér? Utálom a combjaimat, kövérnek látom magam. Ez normális? 13/L
Ha jól érzed magad a bőrödben akkor nem mindegy?
158 cm és 44kg tökéletesen jó párosítás .
13 évesen mi más foglalkoztatna..
Igazából a szüleid feladata lenne, hogy jól tápláljanak.
Tedd le pár hétre a glutén, tej, nagy ch tartalmú kajákat és egyél sok húst, zöldséget. Ha fogysz fogysz, ha jobban leszel, jobban érzed magad akkor az is jó, illetve 100% hogy egészségesebb leszel mint most. Ami mondjuk 30 év múlva sokat fog jelenteni.
158cm,és 44kg tökéletes párosítás???? Kinek??
158 cm kb 50kg.
Egyáltalán nem lehetsz kövér.A lábaid szerintem meg vékonyak,maximum az izom hiányzik róla.
13 évesen még fejlödik a szervezeted.Ètkezz egészségesen,igyál sok folyadékot,sok gyümölcs.....
Óriási tévedésben vagy!
A hústól nem csak hízni lehet! Nagyon fontos tápanyag, azt sem lenne szabad kizárnod a táplálkozásodból!
A fehérje az izmok építőanyaga. Az izmoktól nem kövér leszel, hanem az izmok adják a tested formáját. Attól leszel csinos, jó alakú.
Főleg a szárnyasokat részesítsd előnyben!
Egyébként a 44 kiló egyáltalán nem sok.
A lábadat pedig attól láthatod kövérnek, mert valószínűleg plöttyedtek, puhák, nincs rajtuk számottevő izom, ami kialakítaná a szép formát.
Ó, még valami.
Pont 158 vagyok és voltam 44 is (úgy 18 éves koromig), tehát tudom, hogy kb. milyen testfelépítést jelent ez a súly/kiló arány, ráadásul alulra hízó típus vagyok, így a "kövér" combok nem idegenek számomra.
Na, de a lényeg: 44 kilóval (visszanézve a képeket) még a körte alkatom ellenére se voltak kövér combjaim (csak szerintem voltak azok).
Sportolj sokat, feszesítsd az izmaidat és akkor szép lábaid lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!