158 cm vagyok és 44 kg az kövér? Utálom a combjaimat, kövérnek látom magam. Ez normális? 13/L
sajnos igen.
ez rettentő kövér.
egy ideális 13 éves,az max 10 kiló.
miután a varjak lerágták a húsát.
13 évesen ne okoskodj.
A hús, zsír, zöldségek az ember természetes táplálékai. Fogalmad sincs milyen hormonális körülmények kellenek a hízáshoz, igazából nem egy kislány rózsaszín világfelfogására voltam kíváncsi, hogy a hústól mit lehet hanem leírtam mit egyél és mit ne egyél. Majd megköszönöd nekem, de nem muszáj.
Attól, hogy iszol vizet, és emiatt kevesebb (hizlaló) barnakenyeret eszel, talán lesz egy minimális látszatja..
DE! Már 13 évesen tegyük fel hajlamos vagy a hízásra, 13 évesen, fiatalon és életerősen!
Ha most nem szokod meg hogy normálisan egyél, akkor mi lesz 20-30 éves korodban? Költői kérdés, nyilván jó sok kövér, beteg embert láttál már..
Hagyjátok a fenébe a mindenféle kenyereket (fehér, barna ugyan az a hatásuk, minthogy az összetételük is nagy részben ugyan az, káros gabona). Ha a kenyeret, krumplit zöldséggel helyettesítitek, jóllaktok a zöldségekkel és húsokkal, nem szoktok rá a tejtermékekre, édességekre (vagy ezek az édességek liszt és cukormentes ételek) akkor sosem lesz gond a testsúllyal, és sok ma divatos (táplálkozás eredetű) betegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!