Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 cm vagyok és 44 kg az...

158 cm vagyok és 44 kg az kövér? Utálom a combjaimat, kövérnek látom magam. Ez normális? 13/L

Figyelt kérdés

2012. okt. 18. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%

sajnos igen.

ez rettentő kövér.

egy ideális 13 éves,az max 10 kiló.

miután a varjak lerágták a húsát.

2012. okt. 19. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér! :) Semmit nem kell fogynod! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. okt. 19. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

13 évesen ne okoskodj.

A hús, zsír, zöldségek az ember természetes táplálékai. Fogalmad sincs milyen hormonális körülmények kellenek a hízáshoz, igazából nem egy kislány rózsaszín világfelfogására voltam kíváncsi, hogy a hústól mit lehet hanem leírtam mit egyél és mit ne egyél. Majd megköszönöd nekem, de nem muszáj.

2012. okt. 19. 11:45
 14/17 anonim válasza:
Ez pont megfelelő testsúly!! HAÍ még sem vagy meg elégedve az alakoddal akkor mninden evés előtt igyál meg egy pohár vizet!! És a éhes vagy igyál vizet és akkor hidd el le dobsz pár kilót! .D
2012. okt. 21. 20:36
 15/17 A kérdező kommentje:
utolsó:köszönöm, ezt kipróbálom majd. Egyébként köszönöm az összes eddigi válaszolónak. Most próbálok egészségesebb dolgokat enni, inkább csak fehér húst barna kenyeret, sok zöldséget meg gyümölcsöt. És már 2 nap után sokkal jobban érzem magam!:)
2012. okt. 21. 20:58
 16/17 anonim válasza:
Hidd el nem vagy kövér...pont ideális alkat jó neked :D
2013. jan. 1. 23:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy iszol vizet, és emiatt kevesebb (hizlaló) barnakenyeret eszel, talán lesz egy minimális látszatja..

DE! Már 13 évesen tegyük fel hajlamos vagy a hízásra, 13 évesen, fiatalon és életerősen!

Ha most nem szokod meg hogy normálisan egyél, akkor mi lesz 20-30 éves korodban? Költői kérdés, nyilván jó sok kövér, beteg embert láttál már..

Hagyjátok a fenébe a mindenféle kenyereket (fehér, barna ugyan az a hatásuk, minthogy az összetételük is nagy részben ugyan az, káros gabona). Ha a kenyeret, krumplit zöldséggel helyettesítitek, jóllaktok a zöldségekkel és húsokkal, nem szoktok rá a tejtermékekre, édességekre (vagy ezek az édességek liszt és cukormentes ételek) akkor sosem lesz gond a testsúllyal, és sok ma divatos (táplálkozás eredetű) betegséggel.

2013. jan. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!