Miért érzem magamat kövérnek?
16/L
169cm és 53kg vagyok. Mindig kövérnek érzem magam, pedig mindenki azt mondja, hoyg nagyon vékony vagyok. Nem eszek sokat. Mindennap sportolok. 1óra futás utána 1óra további edzzés. A testzsírszázalékom 19%. Az sok?
"A kérdező anorexiás és valószínűleg nem tud róla. "
13:22 voltam - Én gyógyulófélben lévő anorexiás vagyok, hidd el, a pszichiátrián találkoztam sok e betegségben szenvedővel, eszükben sem jutna bárkinek is hangoztatni az alakjukat, és várni a megerősítést, hogy jaj ők milyen vékonyak. Sőt, meg fogsz lepődni: az anorexiások tudnak arról, hogy vékonyak, csak eltorzult a véleményük, és..hú, ezt nem lehet megfogalmazni, ezt érezni kell. Tehát a kérdező csak egy átlagos tinilány, aki várja a megerősítést, miszerint ő milyen szép vékony, esetleg rossz alakja van, és ezért nem érzi jól magát a bőrében. Csak utálom, hogy minden ilyen kérdésnél jön 20 válasz, hogy jaj, menj pszichológushoz, anorexiás vagy..persze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!