Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 éves,167 cm és 63 kg...

20 éves,167 cm és 63 kg vagyok. Szeretnék lefogyni 55 kg körülre! Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Sajnos reggeltől késő estig iskolában vagyok, így a mozgás néha-néha oldható csak meg, mellette nem tudok megfelelően étkezni és eleget inni. Tanácsokat várok, hogyan tudnám elérni a várt eredményt!
2012. okt. 25. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szupertitkos kémképzőbe jársz te? Reggel 8-tól este 10-11-ig suli van? Az kemény. Nem is hallottam még ilyenről. (A késő este az ugye nem délután 4-5 óra)
2012. okt. 25. 11:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Reggel fél6kor kelek, felülök buszra, utolsó órám 19:45kor, valamint 18:45kor végződik heti 4 nap, mire hazaérek az már 9 óra :)
2012. okt. 25. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elfogadom, viszont nehezen hiszem el, hogy nincs szünet a suliban és reggeltől-estig megállás nélkül szívod a tudást magadba. :) Miért nem tudsz megfelelően étkezni és inni? Ha 3 óránként lenne 15-20 perc szünet, az is tökéletes lenne kajálásra. Inni pedig 3 óra alatt biztos lehet, nem tilthatják meg. (Van egy olyan érzésem, hogy nem 3 órás foglalkozások\előadások vannak...)
2012. okt. 25. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:

pedig kedves első igaz is lehet amit a kérdező ír. Az egyetemeken elő szerettel tartanak 6-8 ig este órákat. Főleg a statisztika és gazd matekot szerettem ilyenkor.Pl nekem jó 2-3 óra volt a bejárás is. Na nem a távolság miatt 40 km oda, hanem a "jó" csatlakozások miatt.

Szerintem kérdező a mozgás dolgot úgy javíthatod, hogy többet gyalogolsz, nem lifttel mész fel 1 nap 5x az 5.re hanem lépcsőn. Én sokat is gyalogoltam. Az egyetem jó 15 percre volt a főbuszpályaudvartól és gyalog mentem. tempós gyors sétában. Az már napi fél óra.

És ha vannak nagy " lyukak" az órarendedben, akkor akár 1 barátnővel mehetsz konditerembe.Te ismered a sulid lehetőségeit. Este , mikor hazaérsz már úgysem tudsz semmit csinálni.

2012. okt. 25. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja én a kaja dolgot úgy oldottam meg hogy minden nap az iskolai étteremben kajáltunk, és nem izgatott minket ha emiatt 10 perccel később értünk az előadásra. Voltak diétásabb kaják is, csak válogatni kellett. Inni meg mindig lehet.
2012. okt. 25. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Általában a gyakorlatok és az előadások egymás után vannak tartva, valamint a tanárok szünetet sem szeretnek tartani közöttük, mondván hamarabb végezzünk. Tételezzük fel, hogy 3, 3 és fél órát ülök benn a teremben, megiszok 2 liter ásványvizet ezalatt, valószínűleg érdekesen fognak nézni rám ha a 20 fős kiscsoportban (FSZ-es képzésen vagyok) fél óránként elkezdek rohangálni a mosdóba. Környéken az éttermek sajnos nagyon drágák, így napi 2 szendvicset eszek + megiszok kb 1 liter vizet, ami önmagában édeskevés, így a hétvégére már nem tudom tartani ezt és jön a féktelen evés. Persze sétálok mindenfele, de ha már hazaérek, akkor annyira marad energiám, hogy lezuhanyozzak és tanuljak kicsit a jó meleg ágyikómban, amíg el nem alszom. Konditermes dolgot lehet megpróbálom majd, remek ötletnek tűnik, igaz még nem nagyon néztem szét a környéken sem, hogy tudjam, hol, mennyiért és mi éri meg.
2012. okt. 25. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog, legalábbis az iskoládhoz képest pofon egyszerű.

Dobozba raksz be kaját.

Húst (sonka, kolbász, szalonna)

Zöldséget (paprika, paradicsom, saláta, cékla retek répa hagyma.. bármi ami alacsony szénhidrát tartalmú)

gyümölcs

az elkövetkező 80 évben hasonló dolgokat eszel (nem fogok minden húst, növényt felsorolni) és akkor elhízástól, cukorbetegségtől, lassú szenvedéssel teli gyógyszerekkel sorvasztott kínlódástól mentesen fogsz élni. Próbálj tej, gabonamentesen enni, ne szénhidrátra alapozd a táplálkozásod hanem húsokra, zsírokra! (a zöldségek fontos tápanyagokat tartalmaznak, de energiát nem azokból fogsz nyerni :)

2012. okt. 25. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak este 6ig vagyok suliba 3x a héten, de még én is rájöttem a kis éthordók jótékony hatására. Előző nap este megsütöm a kis párolt husimat zöldségekkel és rizzsel, másnap viszem suliba. Ebből 1 nap van amikor olyan helyen vagyok, hogy meg is tudom melegíttetni evés előtt. Azon kívül nem csak szendvicset lehet iskolába vinni, a joghurtok, túrók zabkásák gyümik zöldségek ugyan olyan biztonságban szállíthatók, szendvicsből is lehet egészségeseket választani pl tk kenyér sonka zöldség
2012. okt. 25. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

mi az egész évfolyamban 20an vagyunk és még sem néznek rám furcsán azért mert fél óránként kiugrok pisilni....illetve volt már aki megegyezte h hogy tudok ennyit inni, de erre csak magamban azt válaszoltam hogy nézd meg az én alakomat meg bőrömet meg nézd meg a sajátodat :DD

esténként pedig kb 1 órát szöszömtölök a konyhában mire bedobozolok mindent másnapra amit tudok vinni

nekem mondjuk nem ennyire sok órám van meg közel lakom de tudom milyen mikor nem akarnak szünetet tartani...sőt olyan órám is van ahol 3 óráig ülünk a gépteremben ahol nem lehet se inni se enni elvileg...ott sunyiban amikor éppen nem rám figyel a tanár elintézem :D

21L

2012. okt. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!