20 éves,167 cm és 63 kg vagyok. Szeretnék lefogyni 55 kg körülre! Mit javasoltok?
pedig kedves első igaz is lehet amit a kérdező ír. Az egyetemeken elő szerettel tartanak 6-8 ig este órákat. Főleg a statisztika és gazd matekot szerettem ilyenkor.Pl nekem jó 2-3 óra volt a bejárás is. Na nem a távolság miatt 40 km oda, hanem a "jó" csatlakozások miatt.
Szerintem kérdező a mozgás dolgot úgy javíthatod, hogy többet gyalogolsz, nem lifttel mész fel 1 nap 5x az 5.re hanem lépcsőn. Én sokat is gyalogoltam. Az egyetem jó 15 percre volt a főbuszpályaudvartól és gyalog mentem. tempós gyors sétában. Az már napi fél óra.
És ha vannak nagy " lyukak" az órarendedben, akkor akár 1 barátnővel mehetsz konditerembe.Te ismered a sulid lehetőségeit. Este , mikor hazaérsz már úgysem tudsz semmit csinálni.
Egyszerű a dolog, legalábbis az iskoládhoz képest pofon egyszerű.
Dobozba raksz be kaját.
Húst (sonka, kolbász, szalonna)
Zöldséget (paprika, paradicsom, saláta, cékla retek répa hagyma.. bármi ami alacsony szénhidrát tartalmú)
gyümölcs
az elkövetkező 80 évben hasonló dolgokat eszel (nem fogok minden húst, növényt felsorolni) és akkor elhízástól, cukorbetegségtől, lassú szenvedéssel teli gyógyszerekkel sorvasztott kínlódástól mentesen fogsz élni. Próbálj tej, gabonamentesen enni, ne szénhidrátra alapozd a táplálkozásod hanem húsokra, zsírokra! (a zöldségek fontos tápanyagokat tartalmaznak, de energiát nem azokból fogsz nyerni :)
mi az egész évfolyamban 20an vagyunk és még sem néznek rám furcsán azért mert fél óránként kiugrok pisilni....illetve volt már aki megegyezte h hogy tudok ennyit inni, de erre csak magamban azt válaszoltam hogy nézd meg az én alakomat meg bőrömet meg nézd meg a sajátodat :DD
esténként pedig kb 1 órát szöszömtölök a konyhában mire bedobozolok mindent másnapra amit tudok vinni
nekem mondjuk nem ennyire sok órám van meg közel lakom de tudom milyen mikor nem akarnak szünetet tartani...sőt olyan órám is van ahol 3 óráig ülünk a gépteremben ahol nem lehet se inni se enni elvileg...ott sunyiban amikor éppen nem rám figyel a tanár elintézem :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!