Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lefogyni a...

Hogyan lehet lefogyni a leggyorsabban?

Figyelt kérdés
10 kilót le szeretnék adni, tudom, hogy sportolással a legegyszerűbb, de sajnos betegségek miatt nem sportolhatok. 3 hónap alatt szeretném a 10 kilót leadni, tehát ha lenne egy tippetek, megköszönném. És nem szeretnék ilyen hülye szereket sem szedni.. Ha adnátok egy tippet, például mit nem ehetek és mit ehetek, miből mennyit és meddig, tényleg hálás lennék.
2012. okt. 16. 20:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

azta, 34 kiló :D az ügyes :)

Az a baj amúgy, hogy én tényleg csak 1x tudok enni, mert nincs étvágyam.

2012. okt. 17. 13:18
 12/14 anonim válasza:
Pedig így tönkre megy a gyomrod,mint az enyèm,ès nem az èn vèlemènyem szerint,hanem eü dolgozó vemènye szerint belesodródtam az anorexiàba,szèp az a 34kg,de most szemvedem meg!Szóval fogyj,de okosan,kitartàs! :)
2012. okt. 17. 23:23
 13/14 poiu ***** válasza:
Itt valami nem stimmel. 10 kg fölösleget szedtél össze napi egy müzlivel? Magasságod, súlyod?
2012. okt. 18. 09:44
 14/14 A kérdező kommentje:
161 cm vagyok és 61 kg. Nagyon nem érzem így jól magam és én sem tudom, ez hogy lehet. Sosem ettem sokat és már vagy fél éve napi egyszer eszek müzlit, vagy talán egyszer sem eszek. Tényleg nem értem.. Most próbálom azt csinálni, amit a többiek mondanak, hátha beválik, csak nehéz hirtelen 5-6x enni.
2012. okt. 28. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!