Biaa*-* kérdése:
Hogyan tudnék a lehető leggyorsabban lefogyni?
Figyelt kérdés
szerintem nem vagyok kövér,de mégis fogyni akarok.176cm 56kg lány vagyok.bármilyen tornagyakorlatokkal étrendekkel segítenétek...
az értelmetlen válaszolók kíméljenek .
köszi
2012. júl. 11. 07:48
1/3 anonim válasza:
hülye vagy?a magasságodhoz ez a súly még kevés is! :S :S :S: S neked nem fogyni kell,hanem felszedni egy kis izmot!!! legyen egy kis eszed!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
de szálkásitani akarom a combom es a fenekem..
2012. júl. 11. 08:59
3/3 cunoo válasza:
en is kb 176 vagyok es 60 kg.fogyni szerettem volna es kaptam egy nagyon tokeletes segitseget:1- be kell tartani a napi reggeli,ebed ,vacsorat.2- ezekben ne legyen tul sok szenhidrat,de az a lenyeg hogy ne edd degeszre magad.3- a vacsora fel 6 kor legyen ,ami egyben a nap utolso etkezese is.tobbet aznap ne egyel. ha viszont nem tudod megallni hogy ne egyel szenhidratot( sok ilyen van) akkro hagyd ki a csokit meg a hasonlokat! evvel a modszerrel 1 honap alatt 10 kg fogyott az egyik osztalytarsnom. nekem fele sikerult,mert nm csinlatam olyan hosszan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!