Hogyan lehet lefogyni a leggyorsabban?
1.Tipp: egyél legalább napi 8x keveset. NE ANNYIT AMENNYIT MOST, MERT AKKOR HÍZNI FOGSZ!
2.Tipp: minden evés előtt igyál egy jó nagypohár vizet.
Ha ezt betartod, akkor tényleg fogyni fogsz! Persze emellett még ajánlott a sok folyadék (ezzel is tudaz kalóriákat spórolni, hogy nem pl. colát, hanen ásványvizet iszol.) Ne egyél sok édességet. És ami a legfontosabb AKARD, de NAGYON ezt az egészet, és a pozitív gondolkodás! Sok sikert kívánok!
A legegyszerűbb, ha kiiktatod a gyors szénhidrátot, tehát a cukrot és a keményítőt (tészta, kenyér, krumpli, rizs stb.). Zöldség + hús diétán egészségesen fogyhatsz.
A sport nem fogyaszt, de valami nem intenzív mozgás kellene, pl. séta, lépcsőzés, ilyesmi. Ez talán nem tilos.
Èn kemènyen diètàztam,5hó alatt 34kt-t fogytam,èn 2szer ettem egy nap,(gyümi,műzli,tejtermèk) de ez mint ma màr èrzem,nem egèszsèges!!
Napi 5ször keveset kell enni,minden ètkezés előtt meg kell inni egy nagy pohàr vizet,napi fèl óràs sèta is megteszi mozgàsnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!