Van olyan fogyókúra ami 30 nap alatt is ad látható különbséget?
Figyelt kérdés
Mert nekem a 90 napos diéta nem segített mert vissza híztam amit leadtam.2009. aug. 7. 09:44
1/3 anonim válasza:
Mennyiből és mennyit adtál le? Amikor vége lett a diétának, akkor hogyan étkeztél?
2/3 anonim válasza:
Level diéta...csak ajánlani tudom mindenkinek..:)én 10kilót fogytam vele 2hét alatt és egy gramm sem jött vissz,igaz nem úgy eszek mint előtte,de nem is számolom a kalóriákat...:)egy próbát megér sztem..:)jah és már 2,5 hónapja tartom a súlyom..:)
3/3 anonim válasza:
Hallgass rájuk, értenek hozzá. De ne egy hét alatt akarj lefogyni. A szervezeted megbosszulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!