Szerintetek sokat eszek?
Mai adagom:
reggeli: 2 virsli+ 1 szelet kenyér+ 1 joghurt
ebéd: lecsó+ 1 szelet kenyér
Vacsora: krumplileves
+ napközben: 2 banán, 2 muffin és még egy pohár joghurt+ 1 csomag ropi.
Szerintetek ez sok?
le akarok fogyni, de mindig éhes vagyok és nem bírom ki hogy ne egyek :(
Most 170 cm vagyok és 60 kg. régen 54 kg voltam, és akkor sem voltam valami sovány.. szóval 6 kilót legalább le szeretnék adni!
De olyan nehéz.. anyu minden nap süt valami sütit meg egészségtelen kajákat vesz, és nem bírom megállni hogy ne egyek a muffinból. Minden nap csinál valami popsinövelőt, és igazából már haragszok is rá ezért. !
Ne akarj gyorsan fogyni, mert ebben a korban nem a legegészségesebb. (még fejlődő tini vagy)
Hagyd el a nasikat és kész, ne nyavalyogj, ha akarod. Bocsi, nem bántás, de ez az igazság és a tény.
Pl. vacsorára már nem éppen szénhidrátot kéne enni (krumpli) hanem könnyed, husis salátákat.
Reggeli joghurtot told át tízóraira, és tegyél be uzsonnának gyümölcsöt, így mindig lesz valami a gyomrodban, nem éhezel. De ez az éhség is valahol unalom nálad, én is átestem rajta. Sokat nyígtam én is, hogy le akarok fogyni, de úgy nem megy, ha tolod magadba a kaját közben.
Ha mégis ennél valamit kaják között, akkor mindenképp szénhidrát mentesnek kéne lennie, mert az dobja fel a sok kilót. Napi 2-3 liter folyadék, de semmi cukros lötyi!
virslihez minek kenyér? joghurt minek? tele van cukorral. lecsóhoz megint minek kenyér?? 2muffin? hízlal, nem kicsit és a ropi is. így hogy akarsz lefogyni? buta vagy ehhez nagyon.
tuti fogyis recept: hús+zöldség, + egy kis gyümölcs, magvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!