Sokat eszek? Szüleim szerint zabálok, mint egy disznó.
Én már nem tudom, hogy most akkor sokat eszek vagy sem, szóval segítsetek légyszi..
Suliba viszek 1 200 kalóriás joghurtot + rakok bele müzlit, így ez 350 kcal
ebéd körül eszek 1 szendvicset, nem tudom, hány kcal... tk kenyér, csirkemellsonka és jégsaláta van benne
ebédet itthon eszem, pl tegnap 2 kis fasírtot és 70 g krumplifőzeléket
vacsira meg megettem 40 g tk kenyérből készült szendvicset
Sokat eszek?
Szóval ebédre elég keveset eszem, tegnap ettem egy tányér gulyás levest és ennyi volt.
Igazából már suliba sem eszek meg a szendvicsből pár falatot, mert lelkileg rosszul érzem magam tőle..
Ez hülyeség, teljesen normális, sőt még alultáplált leszel, ha ezen stresszelsz. Egyél és mozogj. Egyél amennyit csak tudnak fizetni a szüleid.
Ez amit leírsz semmi, persze függ nemtől/kortól nagyban. :)
Ne viccelj, ez nem sok:) Nem tudom mondjuk hany eves vagy es hogy fiu vagy lany, de en 23eves fiu vagyok es a kovetkezokeppen nez ki a napi kajam:
reggelire (8 korul) 4-5 tojasbol meg sonkabol rantotta, kenyerrel, teaval, utana valami gyumolcs
10 orakor ujra ehes vagyok, akkor szoktam venni itt ahol dolgozom egy jo nagy szendvicset, altalaban csirkehusosat, es megeszem
1 korul ebedelek, eloetel, foetel (mindig valami hus plusz koret, rizs vagy krumpli), desszert, utana gyumolcs
5 korul hazaerek, azonnal vacsorazok, megint csak eloetel, foetel, desszert, ugyanugy sok sok hussal meg feherjevel, kell
elmegyek utana edzeni vagy uszni, az utan feherjeturmix
ejfel fele megint ehes vagyok, altalaban megeszem ha maradt valami az ebedbol, vagy csinalok ket-harom szendvicset, sonka, sajt, paradicsom, mindennel
Ehhez kepest szerintem nem eszel sokat, es meg en is tudnek sokkal tobbet egyebkent, szerencses vagyok mert vekony vagyok, nem tudok meghizni egyszeruen, de sokat mozgok es kell a tapanyag:D
Az ilyen szülők miatt lesznek egyrészt a lelki beteg, étkezési zavaros gyerekek. Add át nekik a gratulációmat!
Amúgy meg ez nem sok, egyél nyugodtan. Ne foglalkozz a szülőkkel.
nem lehet, hogy ironikusan mondták?
mert nem írtad végülis, hogy mennyi idős vagy, meg hány kiló, de ez szerintem pont jó, talán még kevés is.
15 éves lány vagyok, 160 cm, 90 kg.
Fogyózok. Krumplifőzelék nagyon ritkán van, most csak egy példát írtam. És tényleg 70 g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!