Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyit fogynék egy hónap...

Így mennyit fogynék egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy holnaptól 800 kcal-t fogok enni. Eddig 1000-1200 kcal között ettem, és egy hónap alatt mindössze 1 kg ment le.. 158cm/48 kg vagyok. Nagyon durva, hogy ilyen nehezen fogyok, pedig edzőterembe is járok 5x egy héten, és egyetlenegy rohadt kg ment le egy hónap alatt. 4 kg-ot szeretnék fogyni.
2012. okt. 13. 18:34
 1/2 aslan6 válasza:

Jól értem hogy 44 kiló akarsz lenni? Nem kevés az egy kicsit?:D

Amúgy ha edzeni jársz, akkor izom is épül rád. Ezért nem feltűnő a mérlegen a dolog.

2012. okt. 13. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Butaság.

Hány éves vagy? Minél kevesebb, annál több kalóriára van szükséged ehhez a súlyhoz és magassághoz, hogy egészséges maradj (és megfelelően fejlődj).

1200 kcal-nál kevesebbet csak orvosi felügyelettel végzett diétakor szabad fogyasztani.

800 kcal-al csak annyit érsz el, hogy a szervezeted átáll tartalékolásra (mert koplal) és miután befejezed a "nagy diétád" dupla annyi fog visszaszaladni rád.

Könnyed elképzelhető, hogy a mostani 1000-1200 kcal is sokkal kevesebb, mint amennyire szükséged lenne (ennyi edzés mellett nem csoda) és ezért nem fogysz (a szervezeted már tartalékolásra váltott).

Bármilyen furcsán is hangzik, de egyél többet, ahhoz hogy fogyj!

A másik: teljesen természetes, hogy az utolsó kilók lassabban mennek le.

Én is 158 vagyok és 46-47 kg. 8 óra ülőmunka mellett és elég kevés sporttal napi kb. 1600-1700 kalóriabevitellel tartom a súlyomat.

2012. okt. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!