Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnek de nemtudom...

Fogyni szeretnek de nemtudom hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Van egy komoly gondom.17 eves lany vagyok eleg magas de molett, nem latszik anyira mivel felveszi a magassagom deh a karom es combom eleg nagy amit utalok!!Elhataroztam hogy le szeretnek fogyni mivel ez igy nem egeszseges es nemvagyok magammal kibekulve, viszont nem tudom mit csinaljak hogy sikeres valtozast erjek el???Kerlek segitsetek, ajaljatok valamit vagy mondjatok meg mit csinaljak hogy lefogyjak ??? :(
2009. aug. 6. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Tornázz eddz aerobikozz
2009. aug. 6. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg a sok torna a leghatásosabb...nekem a futás nagyon sokat segített....általában esténként 30-40 percet szoktam kocogni. Ugrálókötelezem is és emellett csökkentettem a kajaadagjaimat. Mindenből eszem, csak kevesebbet. De, írtad h magas vagy,ha még nem teszed, szerintem járj kosarazni, az edzések sokat segítenének. És fontos még a sok folyadék! Sok sikert és kitartást!:)
2009. aug. 6. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Diéta+súlyzós edzés+aerob edzés

diéta: 2g fehérje/testsúlykilógramm, 1,5 g szénhidrát/ testsúlykilógramm

A fehérjét fehér húsokból vidd be(csirke, pulyka, hal) a szénhidrátot zabpehelyből, rizsből

a zsiradékokat próbáld minimalizálni esetleg egy kis lenmagolaj mehet.

aerob edzés: Heti 5*45-60 perces mozgás 130-as pulzus körül(gyaloglás, bicikli)

súlyzós edzés: találj egy neked megfelelő edzéstervet, de akár otthon is csinálhatod(guggolás, felülés, stb...)

Remélem tudtam segíteni, ha ezeket betartod tisztán leadhatod azt a súlyt, amit szeretnél.

Ha érdekel bővebben is:

[link]

2009. aug. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!