Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stresszes vagyok nagyon,...

Stresszes vagyok nagyon, folyton eszem, semmi önkontrollom nincs. Hogy segítsek ezen?

Figyelt kérdés
Mindig megfogadom, hogy kevesebb szénhidrátot eszem, vagy hogy nem eszem este, aztán rá fél órára meg is eszek egy tábla csokit, vagy egy szendvicset. Nagyon feszült vagyok, gondolom ez is hatással van rám. Különben is szeretnék kb. 4 kilóval kevesebb lenni, de legfőképpen egészségesebb. Hogy kezdjek neki? Semmi nem hat rám, egyszerűen nem jön el az a pont, amikor nemet mondok és utána jobban tudok figyelni magamra.
2012. okt. 12. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
tegyél fel egy képet lecikiznek és nem lesz kedved enni:))
2012. okt. 12. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Kihagynám, de azért köszi a választ, felderítettél. :DDD Amúgy a cikizés jöhet, megérdemlem...
2012. okt. 12. 21:39
 3/6 anonim válasza:

Dettó..! 4-5 kg-ot szeretnék leadni és ugyanezt művelem sajnos. Szerintem én azért csinálom, mert tudom, h nem vagyok kövér( 36-os nadrágot hordok), a hasam viszont inkább pocak :)

Sajnos én is feszült vagyok és mindig este a legéhesebb..

Kérdés az, h vajon tényleg akarsz -e fogyni, mert szerintem nem :-) bocs :-)

2012. okt. 12. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt hiszem, valamennyire igazad van....sokkal vékonyabb vagyok, mint régebben, sportolok. Viszont nem tudok nemet mondani és ezt meg kell tanulnom!
2012. okt. 12. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom az ilyen kifogásokat ha valamit elakarsz érni akkor tegyél érte! Érdekes én eldöntöttem hogy 20 évesen szép akarok lenni és vékony és egyik napról a másikra nem ettem édességet, fehér kenyeret és olajos dolgokat, és minden reggel kimentem futni a hátsó udvarba. Pedig nekem is voltak régen nagy zabarohamaim, meg egyszerűbb volt este 10 kor még 2-3 szendvicset benyomni amit egyébként a legjobban imádok. Ha akarsz valamit tegyél érte mi nem tudunk helyetted nem enni. Ráadásul ez a nem tudok nem enni.... elég nem felkelni az ágyról és már nem lesz semmi amit nassolhatsz. Ha meg feszült vagy akkor az a legjobb rá ha kimész és addig futsz edzel amig már ahhoz is fáradt leszel hogy idegeskedj. Meg ha többet is szeretsz enni akkor is lehet csoki helyett sárgarépát szendvics helyett pedig salátát vagy dexit enni
2012. okt. 12. 22:30
 6/6 anonim válasza:

3-as vagyok: azt írod sportolsz, ez jó, sportolj többet és akkor talán kevesebb dolgot kell megvonnod magadtól..

Egyébként meg nem hiszem,h azzal, h néha eszünk vmi édességet, v kenyeret, már ne lennénk egészségesek(a tápos bolti csirkemell meg műanyag zöldség sem az) .. ez hülyeség, a mértéktelen zabálást kell elfelejteni, de szerintem nálad nem erről van szó.

2012. okt. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!