Mit tegyek hogy visszaalljak?
Figyelt kérdés
Dietaztam es kicsit tulfogytam magam...177cm 48kg. Vissza kellett hiznom minimum 55re de ez valami keservesen ment es ugy hogy folyamatosan mindent ossze zabaltam... mivel nalam az egeszseg nagyon fontos lett ezert csak egeszseges eteleket ettem/eszem tovabbra is szoval nem azt kell elkepzelni hogy csokikkal meg sutikkel hizlaltam magam ezert is ment olyan lassan. A lenyeg, hogy most elertem az 55 kilot es szeretnek visszaallni normalis etkezesre megint de allandoan falasrohamom van hiaba nem vagyok ehes kieszem az egesz hutot (turot, joghurtot, zoldsegeket) mit tegyek hogy a gyomrom megnt beszukuljon?2012. okt. 9. 14:50
1/2 Duyu válasza:
Sajnos amit leírtál, a tipikus esete a hülyeségnek. Persze ez nem csak a te hibád, hanem az információhiányé.
Kezdj el normálisan étkezni. Ehhez sok infót találsz a [link] oldalon található cikkekben. Mit egyél, mikor, mennyit.
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
hat fogyasnak nagyszeru volt hiszen ugy fogytam le hogy most hiaba tomom is magam alig no a sulyom. es csak azert eszem ki a hutot mert most egy ideig nem csinalhatok semmit es itthon ulok es unalmamban:( de koszi a linket belenezek
2012. okt. 11. 19:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!