Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek, hogy minél hamarabb...

Mit egyek, hogy minél hamarabb -10, -15kg le mennyen?

Figyelt kérdés
NORMÁLIS válaszokat
2012. okt. 9. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Kéne két információ a normális válaszhoz.

1. Mikor lenne az a minél hamarabb?

2. Eddig mégis miket ettél és hány étkezésed volt egy nap? Azt is leírhatnád, hogy mikor, mit ettél, szóval az időpontot vagy napszakot és kb. mi volt az, amit elfogyasztottál akkor! Nem fogok ratyi fogyókúrákat ajánlani, az életmód váltáshoz pedig kellenek ezek az infók rólad.

2012. okt. 9. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:
fő átkezésem kb délben és este.. a többi időszakban csak csipegettem/eszegettem ezt azt. ebdére mindig a "mama főztje" (ebben bármi lehet) reggelizni nem szoktam... itthon pirítós,csemege karaj,főtt tojás, győri reggeli keksz. és kb ennyi. ilyesmiket. 160 centi 63 kg.. ebből nagyonn sok rajtam az izom,tudom,mert 8 évig kosárlabdáztam,2évig fociztam és 9 éve lovagolok. (versenyzek)szóval, a lovaglás minden nap megvan. és bicajjal járok mindenhová.nyáron futottam napi 5-6 km-t de semmi nem jött le.. csináltam egy méregtelenítő kúrát . azzal talán 2 jött le,de vissza is ment..
2012. okt. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!