Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindent elrontottam ezzel a...

Mindent elrontottam ezzel a nappal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrégen felszedtem egy jópár kilót(8) aminek a nagyrésze már le is ment (3-4 kg volt vissza)rendesen diétáztam 1200-300 kcallal mellette futok heti 5-6 órát.Ma viszont anyukám egész nap nekem dolgozott...ezt ettem ma:

-2 szelet túrótorta(cukormentes,és cH szegény lisztes)

-3 dl 100%os almalé

-egy tál borsófőzelék nem volt benne liszt csak egy kis keményítő,benne egy virsli

-2 szelet barnakenyér(toast kenyér méret)

-2 szelet kakaós süti(cukormentes stb..)

meg még így menetközbe belekanalaztam a gyümölcslevesbe,és ettem abonettet meg mandulát..:( olyan szomorú vagyok pedig már olyan jól elkezdtem fogyni..tiszta bolond vagyok de nem akartam megbántani az anyukámat...:(

2012. okt. 8. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Idonkent kell dieta kozben is a normalis eves, egy- egy napra. Mert a szervezet amugy hozzaszokik a nagyon keves eveshez"

Mi köze van a diétának a kevés evéshez?:O

Milyen normális evés?

Szóval a te szótáradban:

A NORMÁLIS evés az a mindennapos TÚLZOTT szénhidrát bevitel rengeteg finomított cukorral.

A diéta pedig nagyon kevés étel, ergo koplalás?

Te valamit nagyon rosszul tudsz:(

Szerintem diéta alatt többet ettem mint amikor elhíztam. Ja, és egy normális fogyókúra pont, hogy az anyagcsere gyorsításról szól.:]

2012. okt. 8. 16:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Egy nap alatt semmit sem lehet elrontani, de ezt nyilván te is tudod, hiszen jól leteremtetted azt, aki ennek az ellenkezőjét írta.

A hiszti viszont biztosan nem fog segíteni rajtad, úgyhogy teljesen felesleges. Holnap csinálj mindent rendesen tovább, és kész.

2012. okt. 8. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Amig elsz, remelj! Meg jovateheted. A remeny hal meg utoljara.
2012. okt. 8. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy naptol nem hizhatsz vissza 4 kilot.Nyugi.Folytasd a dietadat es probalj minel kevesebbszer melleenni.
2012. okt. 8. 16:21
 15/21 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm:)))) akkor megnyugodtam.az alapanyagcserém olyan 1400-1500 körül van a szükségletem 2000-2500 ennél nem ettem többet:) utolsó előtti: ezt most hogy érted?:I
2012. okt. 8. 18:24
 16/21 A kérdező kommentje:
BOCS! nem utolsó előtti hanem ma 16:21!!! nem néztem a 2.oldalt;)
2012. okt. 8. 18:25
 17/21 A kérdező kommentje:
melleenni.? ezt nem értem :(
2012. okt. 8. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
11/17-es. A leirt eteleknek a taperteket te kiszamoltad? Tudod pontosan mennyit evett belole? Nekem igy ranezesre nem ugy tunik, mintha 2x annyit evett volna mint a normalis energiaszuksegtelenek megfelelot, mar ha nem fogyozna. Nem evett jo minosegu kajakat, ez teny. Viszont fut heti 6 orat, nekem ne mondja seni se, ha most ez igy egyszer megtortent (egyszer, nem tobbszor, mivel a kerdes ez volt) akkor o most hizni fog.
2012. okt. 8. 18:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja es meg azt elfelejtettem irni, hogy olvasd el megegyszer, miket evett. Azert ne mondjuk mar azt egy gyereknek, hogy napi 1 ora futas mellett cukormentes ch szegeny lisztes torta nem fer bele felevente egyszer! Megall az eszem!Barna kenyeret evett, azert nehogymar ettol balnava hizzon szerinted, egy nap alatt! Uristen....Minden cukormentes volt, ne essunk mar tulzasokba..
2012. okt. 8. 19:23
 20/21 anonim ***** válasza:

"Amig elsz, remelj! Meg jovateheted. A remeny hal meg utoljara."

Ugy ertettem (azert köszi, hogy akinek nem erthetö, maris lepontozott:))), hogy szerintem nem rontottal el semmit, ha 1 napig nem tartottad azt a dietat, amit terveztel, es eleted vegeig jovateheted, nem törtent semmi, az eg vilagon semmi, ha negativ egeszsegügyi következmenye nem lett (rosszullet...stb)!

Barmi a dietaddal ellenteteset ettel, kiürül a szervezetedböl es ujra kezdödik minden elöröl, tehat jova teheted.

Ha fogyokurara es nem mas dietara gondolsz, akkor nem is ertem, miert kerdezed, hiszen cukormentes torta es sütemeny belefer ebbe is (?), söt meg lisztet sem ettel, pedig egy tal fözelekben nem tudom, 1-2 kavekanal lehet, mit szamit. (Amugy a gyümölcsleves nem volt behabarva liszttel?)En nem is ertem, mifele fogyokurat csinalsz, hszen alig van kaloriatartalma a leirtaknak!

En a fogyokurakkal nem ertek egyet, mert szerintem olyan eletmodot erdemes felvenni, ami mindig tarthato, es akkor abba belefer neha meg ezeknel "durvabb" is, megsincs lelki problema.

2012. okt. 9. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!