Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjon le egy 14 éves lány?

Hogy fogyjon le egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Ezt a kérdést régebben tettem fel és úgy döntöttem hogy teszek a dolog ellen, és le fogok fogyni!

Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy suli mellett (sokat kell tanulni) hogy fogyjak le?

Mit, mennyit mozogjak, körülbelül mit egyek, mit nem satöbbi.

Előre is köszönöm!! :)

2012. okt. 7. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Úristen, az előző kérdésednél mennyi hülye választ kaptál. Először is jó lenne, ha leírnád, hogy miket eszel, írd le egy napot, és hogy mozogsz-e vmit.
2012. okt. 7. 18:27
 2/9 A kérdező kommentje:

A napom hétköznap általában ebből áll:

Nem reggelizek, hanem a suliban "tízóraizok" egy szendvicset és aztán az ebéd elég változó, mert olyan 3-5 között szoktam, mikor hazaérek. (nem a suliban ebédelek, ezért tudok csak ilyen későn.) És aztán pedig később, akár 8 fele és eszek, pedig tudom, hogy nem kéne, de nem bírom ki, hogy 5kor egyek utoljára. Meg amikor 3-kor eszek akkor se. De meg kéne magamat erőszakolni, hogy ne egyek olyan későn... :D Na mindegy, visszatérve ilyenkor főtt ételt eszek, vacsorára pedig szintén főtt étel vagy szendvics hagymával.

Mozogni nem nagyon szoktam, ami azt illeti. :/ Ott a heti 3x tesi, na meg egyszer délután kosár, de ez nem igazi mozgás, tehát nem nagyon szoktam egyátalán mozogni...

2012. okt. 7. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, és általában ebéd után szoktam nassolni mindenfélét. Szóval mikor mi van, de szoktam általában mindig.
2012. okt. 7. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Mozogni kéne valamennyit. Mondjuk biciklizni párszor a héten. A nassolásról meg le kéne szokni. Édességben, fehér kenyérben sok szénhidrát van, ezek mind hízlalnak. Fehérjedús ételek szoktál enni? Pl. tojás, csirkehús? Ezekből többet kéne enni, a szénhidrátban gazdag kajákból meg kevesebbet.
2012. okt. 7. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:

rendszeres edzés délutánonként.

akár versenyszerűen is.

a sport ugyanolyan fontos,mint a tanulás.

mit ér a sok megszerzett információ,ha nincs egészséged,önbecsülésed?

2012. okt. 8. 01:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Kaja: Egészséges legyen, és semmi koplalás! Semmi nasi, sok-sok víz.

Mozgás: Heti 2x járj küzdősportedzésre.

2012. okt. 8. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lenne a sport ha rendesen végig csinálnád a tesi órákat és az edzést, mindent bele kell adni nem pedig ímmel ámmal. Így nem kellene Plusz időt ráfordítani.

Az étkezésre meg annyit, hogy reggel reggeliz. Jó a szendvics. Tízóraira 1 alma. Én előfizetnék az ebédre a helyedben ( biztos nem óriási az adag) és így 4-5 fele nem farkaséhesen érnél haza. Én vacsoráznék is a helyedben de keveset, kenyér nélkül.Épp egy kistányérnyi ételt.

Ilyen fiatalon nem szabad nagyon drasztikusnak lenni.

2012. okt. 8. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Sport arra elég, hogy legyenek zsíros sportolók is..

Egészséges étkezés jelents azt, hogy eldobod a kenyeret, tejet, gabonákat, müzlit, krumplit..

És megeszed a húst, zöldségeket. Igazából nem annyira bonyolult :)

2012. okt. 9. 12:34
 9/9 anonim válasza:

szia :)

énis 14 voltam mikor úgy döntöttem hogy akkor most kezdjük el :D én mondjuk nyáron kezdtem suli után.

kaja : hát mikor elkezdtem elég szigorú rendet alakitottam ki amit az egész nyári szünetben fent tartottam ez abból állt hogy :

reggelre : dinnye pl. vagy akármilyen gyümölcs vagy müzli

ebédre: jó igénnyessen akármit ;) mondjuk néha ráálltam ilyen zöldségek meg csirkemell de nem vagyok aza zöldséges tipus.xd

vacsi : 5kor volt szintén gyümölcs vagy müzli

- csokival teljesen felhagytam, meg az édeségekkel úgy általában

edzés:mindig zenére edzettem otthon

nekem volt itthon 2-2kgos kézi súlyzóm azzal különféle gyakorlatokat találtam ki 3 - zeneszám erejéig

aztán felülés 120 db 20as bontásokban csináltam

dolgoztam kicsit belső combra , csípőre... ilyen lábemelgetésekkel stb... és még közben zenét is hallgattam :D

hát ez ugye tavaly nyáron kezdődött most meg ugye mostvan xd szval ezt jó másfél éve kezdtem el és lefogytam kb 10 kilót szépen kényelmesen :D

mostanság jóval lazábban veszem az egészet úgy mond szinten tartom :D

már megeszek úgy akármit de figyelek hogy ne sokat és mindennap mozgok valamennyit annak ellenére hogy egyébként iszonyat lusta voltam annó de már vhogy bennem van hogy mozogni kell xD

de már nem hízom vissza sőt még mindig fogyok de ink úgy mondom hogy már formálódok :D

csak annyit tudok mondani hogy sok szerencsét :D

2012. okt. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!