15L 158 cm 62 kg lany hogyan fogyjon le ha ezek a kriteriumok?
Eloszor is bocsi ha hosszura fog sikeredni ...Probalom rovidre fogni Szoval...
15 L 158 cm 62 kg...Alkat: Korte..Egyszer mar le sikerult fogynom 55 kg-ra igy (Szigoruan nem volt csalas: Semmi mu kaja edesseg uditok...reggeli 2 szendvics a suliba ebedre amit foztek..megettem nem sokat nem is keveset epp eleget hogy birjam az ebed utani 1.30 perces tornamat..ha anyam tomenyet fozott nem ettem..helyette gyumolcsot..mikor meg volt az ebed utani tornam azutan csak gyumolcsot zoldseget puffasztott rizst es joghurtot ehettem.) De altalaban ebed utana torna utan ami kb 15.00 kor ert veget..15.00-19.00-igy joves menes focizas csavargas a baratnokkel...igy tudtam lefogyni...De kulfoldre koltoztunk ahol...Csak reggel tudok enni (8.00) 12.00 (kor) de nem ebedet hanem valami szar reggelinek megfelelo kajat...aztan 15.30...Ebednek megfelelo kaja..+ torna hetkoznap 1.20 perces..vagy 1.00...hetvegen 2.30 perc...s No csavargas baratok semmi csak egesz nap a hazban rohadni mivel itt juniusban is esik a ho..meg a nagy tavolsagok miatt sem talalok baratot...Nah es nem tudok egyszeruen lefogyni mar mindent csinaltam de semmi....7.30=szendvics, 12.00=szendvics 15.30 keves fott etel..ait foznek..perssze ha ilyen nokedli feleket csinalnak nem eszek... torna 1.00 VAGY 1.20 min...utana egesz nap a hazba rohadas...az ido meg a nem tudok meg beszelni tema miatt...kozbe meg gyumolcs eveszet amikor megkivanom....Es nem fogyok mit csinaljak????? Mar halvany lila dusztom sincs...Iskolaba meg nem vihetek rantotthust az hogy nez ki,,a reggeli szendvicsbol meg nem nagyon akarok engedni mert igy is meghalok ehen 15.30-ig 2 szendviccsel..a kozott is 6 ora kulonbseggel .....Meg majd bevezetem a folis trukkot is...
Sztem a körtealkat szexi.
Max majd később mellre kéne hízni,vagy gyúrni..
De ha fiatal vagy még úgyis nőni fog.
amúgy a hiba alapból ott van, hogy gyártod itt a kifogásokat
reggel reggelizz rendesen
12 kor tudsz enni egy szendvicset, akár rántott húsosat is, nem látom akadályát...sőt annak se, hogy vigyél egy adag zöldséget felcsíkozva + egy kis joghurtot
15:30 kor egyél rendesen, a nokedliféléket is megeheted nyugodtan, nem értem miért nem eszel olyankor, pláne, ha tornázol is, bár nem nagyon értem, miért pont kaja után közvetlenül teszed ezt
ha szar az idő, ok, hogy nem mész ki, de akkor csinálj valamit bent: mondjuk segíts takarítani anyádnak, az is mozgás és anyud is örül
a nyelvi problémák leküzdése nem fog úgy menni, hogy otthon ülsz: menj futni, ha nincs bringád és lehet ismerkedni is ;)
15:30-as étkezés az utolsó kajád? ha igen, akkor sürgősen változtass rajta - saláta, zöldségmártogatós, túró, kis sajt, húsféle, tojás mehet nyugodtan vacsorára
a fóliát meg arra használd, hogy abba csomagolod a suliba vitt kajádat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!