14 éves lány hogy fogyjon le?
Akaraterő, akaraterő, akaraterő!
Semmilyen kaja nem kerül magától a szervezetedbe, ha nem teszed a szádba. Annyit egyél csak, amennyi az egészségedhez kell, a többit felejtsd el. Ha rendszeresen jóval többet ettél a kelleténél, akkor sokkal több gyomorsavat is termel a gyomrod, hiszen nagy adag kaják befogadására van felkészülve. Mivel ez nem egyik percről a másikra áll le, néhány napig normális mennyiségű kajától hulla éhesnek érzed majd magad, de ez el fog múlni, csak ki kell tartani.
És máskor figyelj oda, ne 20 kg felszedése után kapjál észbe! Ne legyél akaratgyenge fos, ne hagyd, hogy már ilyen fiatalon tönkremenjen a szervezeted. Az elhízás nagyon káros az egészségre.
Akaraterő. Az tényleg fontos. Ha megéhezel/megkívánsz valamit akkor egyél egy fél almát...Ha újra megéhezel edd meg a másik felét...A sulis büfét felejtsd el és ne menj olyan boltokba ahol "kísértésbe eshetsz"...XD Valahol azt olvastam hogyha édességet kívánsz mosd meg a fogad! Én nem vagyok hízásra hajlamos viszont a nagymamám cukorbeteg és attól félek h én is az leszek viszont imádom az édességet...Kipróbáltam a fogmosós módszert és NEKEM bevált...:)
Vannak nagyon jó saláták! Google segítségével rengeteg saláta receptet találhatsz...:) Finom és egészséges, próbáld meg!
Jah és még valami: Ha a szüleid/nagyszüleid/akárki beléd akarja traktálni a kaját nyugodtan ellentmondhatsz nekik...
Szia!
Én vagyok az a bizonyos ember aki az "utolsó hozzászóló" volt,de látom már a helyembe léptek....A nagyik nehéz esetek, 10 éves koromig énis ilyen összezsúfolt házban laktam...:) A megoldás nagyi-függő szóval ha írsz egy e-mailt és mesélsz kicsit a nagyidról akkor tudok segíteni mert viszonylag jó érvelő és emberismerő vagyok..XD Címem: o.eszti@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!