Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány hogy fogyjon le?

14 éves lány hogy fogyjon le?

Figyelt kérdés
20 kb feleslegem van. Hetente 3x edzek 1 órát, de rengeteget tudok enni és akkor is eszek, ha nem vagyok éhes. Szerintem nem azért teszem, mert szeretetthiányom van. Csak úgy. A napi 5x-i evés nem lehetséges, mert elég későn (du. 2-3 óra körül) érek haza. Az is baj, hogy szénhidrátfüggő vagyok. Nem a cukrot, hanem a pékárut kívánok meg általában. Kipróbálnám a szénhidrátszegény étkezést, de az agyműködéshez kell szénhidrát. A gyümölcsökkel és a zöldségekkel nincs problémám és bármien húst megeszek. Tudom, hogy nem az izom, hanem a zsír nyom ilyen sokat. Kérlek, segítsetek!!!!
2008. nov. 9. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Én is nagy evő vagyok, már csak 10 kiló van pluszban rajtam. Ami segíthet: főzelék, főzelékkel. Nekem anno 15 kiló ment le 2 hónap alatt úgy, hogy reggelire 1 zsemle, vagy kifli, valami lötty, ebédre rengeteg főzelék virslivel vagy fasírttal, vacsira pedig egy pirítós vagy fél zsemle. Nagyon sokat, szinte 2-3 litert inni hozzá, hiszen ha iszol telik a gyomrod is és kevéssé érzed éhesnek magad.
2008. nov. 9. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Akaraterő, akaraterő, akaraterő!

Semmilyen kaja nem kerül magától a szervezetedbe, ha nem teszed a szádba. Annyit egyél csak, amennyi az egészségedhez kell, a többit felejtsd el. Ha rendszeresen jóval többet ettél a kelleténél, akkor sokkal több gyomorsavat is termel a gyomrod, hiszen nagy adag kaják befogadására van felkészülve. Mivel ez nem egyik percről a másikra áll le, néhány napig normális mennyiségű kajától hulla éhesnek érzed majd magad, de ez el fog múlni, csak ki kell tartani.

És máskor figyelj oda, ne 20 kg felszedése után kapjál észbe! Ne legyél akaratgyenge fos, ne hagyd, hogy már ilyen fiatalon tönkremenjen a szervezeted. Az elhízás nagyon káros az egészségre.

2008. nov. 9. 01:07
 3/8 anonim válasza:

Akaraterő. Az tényleg fontos. Ha megéhezel/megkívánsz valamit akkor egyél egy fél almát...Ha újra megéhezel edd meg a másik felét...A sulis büfét felejtsd el és ne menj olyan boltokba ahol "kísértésbe eshetsz"...XD Valahol azt olvastam hogyha édességet kívánsz mosd meg a fogad! Én nem vagyok hízásra hajlamos viszont a nagymamám cukorbeteg és attól félek h én is az leszek viszont imádom az édességet...Kipróbáltam a fogmosós módszert és NEKEM bevált...:)

Vannak nagyon jó saláták! Google segítségével rengeteg saláta receptet találhatsz...:) Finom és egészséges, próbáld meg!

Jah és még valami: Ha a szüleid/nagyszüleid/akárki beléd akarja traktálni a kaját nyugodtan ellentmondhatsz nekik...

2008. nov. 9. 10:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)))) Utolsó hozzászólónak: általában a nagyim akar mindig megtömni. Ha ellentmodok máris azt mondja, hogy fogyózok. Pedig nem!!!!! Csak életmódváltás. Neki
2008. nov. 9. 14:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)))) Utolsó hozzászólónak: általában a nagyim akar mindig megtömni. Ha ellentmodok máris azt mondja, hogy fogyózok. Pedig nem!!!!! Csak életmódváltás. Ő nehéz eset.
2008. nov. 9. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Fogadd meg, hogy egy héten csak egyszer eszel édességet, ez lehet az a nap, amikor a nagymamádhoz mész.
2008. nov. 9. 17:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 3 generáció él egy házban, úgyhogy minden nap látom.
2008. nov. 9. 21:16
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Én vagyok az a bizonyos ember aki az "utolsó hozzászóló" volt,de látom már a helyembe léptek....A nagyik nehéz esetek, 10 éves koromig énis ilyen összezsúfolt házban laktam...:) A megoldás nagyi-függő szóval ha írsz egy e-mailt és mesélsz kicsit a nagyidról akkor tudok segíteni mert viszonylag jó érvelő és emberismerő vagyok..XD Címem: o.eszti@citromail.hu

2008. nov. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!