Ma sokat ettem? SOS
Reggelire
0,136 kg mexiói saláta egy korpás bucival
Edébre:
babsali
és egy túrórudi
Az előbb meg egy pohár tej
Ez kb hány kalória lehetett?
Hülye vagy? Már bocsi....
Elöször is : hany kg vagy? Milyen nemü ?mennyit sportolsz /tanulsz? Nagyonsok mindentôl függ még alkattól is...
Szerintem nagyon kevés volt...én ma túlettem magam bevallom de te....
buci legyen 170
Salit nem tom...sali és salu közy is van külömbség
nem:D
ennyit eszem
165 centi vagyook és 59-60 kiló;)
Elözô vok :
Tej legyen 60-70
Túrórudi : 150-200 nem tom milyen, mekkora volt
Sali eggyütt meg max!! 600 de lehet h csak 3-400
sztem igy kéne :
reggeli-1 sz.kenyér+ méz,sonka,paradicsom paprika,sajt ( amit kívánsz )
tízórai : egy gyümi,vagy s.répa ( én nagyon szeretem )
ebéd: amit anyud csinál : sok husi , krumpli,rizs, tészta(simán befér hetente 1-2 szer ) ne mindig salit mert ezekben a köretekben más-más tápanyagok vannak amik kellenek...am salit is lehet úgy hogy pároltkáposzta, zöldségek...vagy pl.sajttal töltött paradicsom...ne mindig olyat mint a nyuszik :)))
uzsi: csinálj magadnak diétás sütiket (vagy igazából mehetnek pékáruk is naponta 1x ha súlytartás lesz a lényeg :) )
vacsi : vacsira is jó a főtt kaja vagy sonka,pari,paprika....magos/rozsos/barna kenyérrel-zsömlével vagy párolt zöldségek
ez egy normál étrend....de ha nagyon aggodsz h sok meg minden(bár egyáltalán nem lenne sztem ,főleg ha mozogsz is meg suli ) akk egyél 12-ig csak gyümit vagy ha édességet/sütit/pékárút eszel egyed azt reggel és akk uzsira gyümit :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!