Segítség! Fogyni akarok de utálom a zöldségeket?
A gyümölcsök nagy részét még meg is eszem, de a zöldségek közül mindegyiket utálom.
Viszont nem élhetek csak gyümölcsökön, ugyanis volt már, hogy úgy próbáltam lefogyni, hogy csak gyümölcsöket akartam enni, de a nap végére muszáj volt valami hízlalóbb ételt is ennem, pl kenyeret, mert iszonyatosan fájt a hasam, gondolom a savas gyümölcsök miatt.
Mit tegyek? És mielőtt valaki azzal jönne, hogy jajj biztos csak kitalálom, hogy nem szeretem a zöldségeket, stb., akkor most mondom, hogy NEM, tényleg gyűlölöm az ízüket, volt már, hogy megpróbáltam letolni egy sima salátát, de majdnem visszahánytam...szóval erről ennyit.
Egyéb adataim: 160 cm 60 kg (tudom, nagyon hájas vagyok :S)
14L
butaság azt mondanod hogy nem szereted a zöldségeket és nem tudod megenni semmilyen formában. azt hiszed hogy már mindenféleképpen próbáltad? mert szerintem nem :D
remek diétás önteteket lehet rá készíteni natúr joghurtból (abba tehetsz amit akarsz, erős paprika,fokhagyma stb) befűszerezve és sütőben megsütve iszonyat finom az összes. így belegondolva én élni nem tudnék zöldségek nélkül :D
21L
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak :)
23:53 Hát elég rosszul...anya mindig borsóval vagy gombával, esetleg néha tengerivel csinálja a rizset, denem nagyon szeretem a borsót se, esetleg még a kukoricát megeszem, de az ugye nagyon hízlal...A gombával különösebben semmi bajom.
23:58 Hát tény, hogy nem próbáltam még mindenféleképpen elkészíteni őket...esetleg, amit még megeszek, az az, amikor almát meg répát lereszelek és azt összekeverem...mondjuk olyankor is alig bírom lenyelni a répa íze miatt, bár az alma picit elnyomja.
Köszi
Nincs teljes kiörlésű kenyér meg ilyesmik, mert nincs rá pénzünk, szóval...
És abban az amerikai káposztasalátában mennyire érződik a tejföl vagy a joghurt? Mert azokat se szeretem...vagyis hát a joghurtot még megeszem, de csak a gyümölcsösöket, a natúr joghurtot utálom :S
számold a kalóriákat, kb 1500-1700-t egyél egy nap. ha ezen belül maradsz, akkor fogysz.
eleve csak olyan fogyókúrát tud tartósan tartani valaki, ha olyanokat eszik, amiket szeret.
de nem vagy hájas, elég keveset kell fogynod, (bár sokan ennyi cm!kg-al is jó alakúak). talán inkább sportolnod kéne a jó alakért.
Köszi :)
Amúgy azzal fogyhatnék picit, ha nagyon sok szilvát ennék? Persze nem azon élnék egész álló nap, ennék mást is és mondjuk tornáznék naponta fél-1 órát, de imádom a szilvát, ráadásul szüleim is szeretik, így gyakran van itthon. És most is megettem egy nagy tállal és elég jól eltelített. Szóval így fogynék?
Nem tudom mit értesz a nagyon sok alatt (:
de szerintem simán beiktathatod, az jó, ha telít(:
persze egyél változatosan.
nem tudom, hogy neked az milyen, ha számolod a kalóriákat (legalább az elején, hogy nagyjából képben legyél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!