Miért fontos a diétáknál, hogy kemény tojást egyek? A tükörtojás olaj nélkül miért rosszabb?
Figyelt kérdés
Nem igazán szeretem a főtt tojást, a tükör tojást se nagyon, de azt inkább megeszem. Az annyira hízlaló?2009. aug. 5. 11:57
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Üzenem az egyik válaszolónak, hogy sprtolok, méghozzá napi min. 45 percet és mellette még futok is reggel. Nem fogyókúrázom, csak kevesebbet és egészségesebben próbálok táplálkozni. Beleolvasgattam a diétákba is, és mindegyikben a főtt tojást írták. Csak kíváncsi voltam, hogy vajon tényleg olyan nagy a különbség a kettő között... De mint feljebb már írtam nem szeretem a főtt tojást, csak érdekelet a dolog, na. Nem hiszem, hogy ettől szánalmas volnék. Nem is értem az ilyen embereket, ha nem tudnak normális hangnemben válaszolni, akkor miért válaszolnak?! Ez az oldal azért van, hogy segítsük egymást abban amiről a másik kevesebbet tud, szerintem.
Köszönöm azoknak, akik tényleg azért válaszoltak, hogy segítsenek.
2009. aug. 5. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!