Zsír, olaj, vaj, margarin vagy valami egyéb?
Figyelt kérdés
Eddig mindenki azt mondta, hogy zsírral egészségtelen főzni. A napokban azt hallottam, hogy a vaj sokkal jobban hízlal. Tegnap láttam egy főzős műsorban, hogy csak és kizárólag az olajat kell kerülni sütés-főzés alkalmával. Most akkor mi az igaz?2011. szept. 1. 11:39
1/4 anonim válasza:
Hizás szempontjából teljesen mindegy, mindegyik ugyanannyi (kb 900) kalória. A zsir és a vaj természetes anyag, a margarin viszont egy csomó vegyszerrel van "dúsitva", és igy kimondottan ártalmas.
2/4 anonim válasza:
Általában egy meleg étkezés van egy nap, ha ebben az ember kerüli a zsírban tocsogó meg a panírozott dolgokat, és persze nem egy tepsivel eszik az adott ételből, szerintem nem kell abból problémát csinálni, hogy mit használ az ember a főzéshez/sütéshez.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 1. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!